Eckerö Linjen

Eckerö Linjen M/S Eckerö -alus liikennöi Ruotsin Grisslehamnin ja Ahvenanmaan Eckerön välisellä laivareitillä.   Laivan kokouspalvelujen lisäksi Eckerö Linjen markkinoi ja myy ahvenanmaalaisia matkailutuotteita matkamyymälöissään Grisslehamnissa, Maarianhaminassa ja Eckerössä. Laaja valikoima kattaa kaiken kokous-, ryhmä- ja urheilumatkapaketeista erilaisiin majoitusvaihtoehtoihin.   …

Lue lisää


HavsVidden

HavsVidden Hotel sijaitsee Ahvenanmaan pohjoisella niemellä karujen kallioiden ja tuulen piinaamien mäntyjen ympäröimänä ja lähimpänä naapurinaan mahtava Norrhavet.

Lue lisääKäringsund Resort & Conference

Ahvenanmaan läntisessä kärjessä meren rannalla Eckerössä sijaitseva Käringsund on suurenmoinen paikka. Täydellisesti varustetussa konferenssikeskuksessa on aula, viisi ryhmätyöhuonetta, ravintola ja juhlatilat sekä monenlaisia aktiviteetteja ja tiimihenkeä kehittävää toimintaa.

Lue lisää


M/S Amorella

M/S Amorella liikennöi reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähtö aamuisin Turusta ja iltaisin Tukholmasta.

Lue lisää


M/S Baltic Princess

M/S Baltic Princess liikennöi reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähdöt illalla Turusta ja aamulla Tukholmasta. Laivassa on modernit ja viihtyisät kokoustilat 5. kannella keulaosassa.

Lue lisää


M/S Baltic Queen

M/S Baltic Queen liikennöi reitillä Helsinki–Tallinna. Lähdöt ovat iltaisin Helsingistä ja iltapäivisin Tallinnasta. Baltic Queenissa on modernit ja viihtyisät kokoustilat 5. kannella keulaosassa.

Lue lisää


M/S Eckerö

Nopeimmin Ahvenanmeren yli – matka Ruotsin Grisslehamnin ja Ahvenanmaan Eckerön välillä kestää vain 2 tuntia. Laivassa on erinomaiset kokoustilat 10–80 hengen ryhmille.

Lue lisää
M/S Rosella

Viking Linen M/S Rosella on nopea ja mukava tapa matkustaa Ahvenanmaalle. Liikennöi päivittäin reitillä Kapellskär, Ruotsi – Maarianhamina, Ahvenanmaa.

Lue lisää


M/S Silja Galaxy

M/S Silja Galaxy liikennöi reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähdöt aamulla Turusta ja illalla Tukholmasta. Silja Galaxyssa on modernit ja viihtyisät kokoustilat 5. kannella keulaosassa.

Lue lisää


M/S Silja Serenade

M/S Silja Serenade liikennöi reitillä Helsinki-Ahvenanmaa-Tukholma. Aluksessa on moderni kokousosasto laivan keulaosassa kannella 6.

Lue lisää


M/S Silja Symphony

M/S Silja Symphony liikennöi reitillä Helsinki-Ahvenanmaa-Tukholma. Aluksessa on moderni kokousosasto laivan keulaosassa kannella 6.

Lue lisää


M/S Viking Grace

M/S Viking Grace on Itämeren vihreitä arvoja kunnioittava design-alus reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähtö aamuisin Tukholmasta ja iltaisin Turusta.

Lue lisääSilja Line / Tallink

Silja Line ja Tallink ovat Tallink konsernin tavaramerkkejä, Tallink Grupp on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Yhtiö liikennöi laivoja Silja Line-brändin alla Helsingistä ja Turusta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink brändillä yhtiö liikennöi reittejä Tallinna–Maarianhamina–Tukholma, Riika–Tukholma ja Helsinki–Tallinna. Alkoipa laivamatka Ahvenanmaalle …

Lue lisää


Silverskär

Silverskär on ainutlaatuinen kokouspaikka Ahvenanmaalla. Jokainen seurue saa aina koko saaren itselleen, joten Silverskär sopii hyvin esimerkiksi päiväkokouksiin ja yritysten johtoryhmien ja hallitusten kokoontumisiin.

Lue lisää


Viking Line

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella.   Ahvenanmaa on täydellinen kohtauspaikka. Saarivaltakuntaan on hyvät yhteydet Viking …

Lue lisää