Eckerö Linjen

Nopeimmin Ahvenanmeren yli – matka Ruotsin Grisslehamnin ja Ahvenanmaan Eckerön välillä kestää vain 2 tuntia. Laivassa on erinomaiset kokoustilat 10–80 hengen ryhmille.

Lue lisää


HavsVidden

HavsVidden Hotel sijaitsee Ahvenanmaan pohjoisella niemellä karujen kallioiden ja tuulen piinaamien mäntyjen ympäröimänä ja lähimpänä naapurinaan mahtava Norrhavet.

Lue lisääKäringsund Resort & Conference

Ahvenanmaan läntisessä kärjessä meren rannalla Eckerössä sijaitseva Käringsund on suurenmoinen paikka. Täydellisesti varustetussa konferenssikeskuksessa on aula, viisi ryhmätyöhuonetta, ravintola ja juhlatilat sekä monenlaisia aktiviteetteja ja tiimihenkeä kehittävää toimintaa.

Lue lisääM/S Amorella

M/S Amorella liikennöi reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähtö aamuisin Turusta ja iltaisin Tukholmasta.

Lue lisää


M/S Baltic Princess

M/S Baltic Princess liikennöi reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähdöt illalla Turusta ja aamulla Tukholmasta. Laivassa on modernit ja viihtyisät kokoustilat 5. kannella keulaosassa.

Lue lisää


M/S Baltic Queen

M/S Baltic Queen liikennöi reitillä Helsinki–Tallinna. Lähdöt ovat iltaisin Helsingistä ja iltapäivisin Tallinnasta. Baltic Queenissa on modernit ja viihtyisät kokoustilat 5. kannella keulaosassa.

Lue lisää
M/S Rosella

Viking Linen M/S Rosella on nopea ja mukava tapa matkustaa Ahvenanmaalle. Liikennöi päivittäin reitillä Kapellskär, Ruotsi – Maarianhamina, Ahvenanmaa.

Lue lisää


M/S Silja Galaxy

M/S Silja Galaxy liikennöi reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähdöt aamulla Turusta ja illalla Tukholmasta. Silja Galaxyssa on modernit ja viihtyisät kokoustilat 5. kannella keulaosassa.

Lue lisää


M/S Silja Serenade

M/S Silja Serenade liikennöi reitillä Helsinki-Ahvenanmaa-Tukholma. Aluksessa on moderni kokousosasto laivan keulaosassa kannella 6.

Lue lisää


M/S Silja Symphony

M/S Silja Symphony liikennöi reitillä Helsinki-Ahvenanmaa-Tukholma. Aluksessa on moderni kokousosasto laivan keulaosassa kannella 6.

Lue lisää


M/S Viking Grace

M/S Viking Grace on Itämeren vihreitä arvoja kunnioittava design-alus reitillä Turku-Ahvenanmaa-Tukholma. Lähtö aamuisin Tukholmasta ja iltaisin Turusta.

Lue lisääSilverskär

Silverskär on ainutlaatuinen kokouspaikka Ahvenanmaalla. Jokainen seurue saa aina koko saaren itselleen, joten Silverskär sopii hyvin esimerkiksi päiväkokouksiin ja yritysten johtoryhmien ja hallitusten kokoontumisiin.

Lue lisää