Kokouspaikka

HavsVidden

HavsVidden Hotel sijaitsee Ahvenanmaan pohjoisella niemellä karujen kallioiden ja tuulen piinaamien mäntyjen ympäröimänä ja lähimpänä naapurinaan mahtava Norrhavet.

Hotel HavsVidden tarjoaa ylellistä majoitusta ja täydellistä työrauhaa kokousvieraille kaukana arjen hälinästä. Hotellin päärakennuksessa on viisi konferenssihuonetta 10–120 hengelle sekä tilava lounge ryhmäkeskusteluja tai ryhmätöitä varten. HavsViddenin tyylikkäästi sisustetuissa ja kodikkaissa kalliohuviloissa on tilaa 20 hengen kokouksille; täällä voi työskennellä täysin rauhassa ilman häiriöitä ja nauttia samalla yli 800 kilometrin mittaisesta huikeasta näköalasta avomerelle.

Majoitus:

Hotellihuoneita 33, Kalliohuviloissa huoneita 100

Konferenssihuoneita: 5

KOKOUSHUONEET ISTUMAPAIKKOJEN LUKUMÄÄRÄ, ASETTELU
TEATTERI LUOKKA PITKÄ PÖYTÄ
torm 100 60
Kuling 1 60 40
Kuling 2 60 40
Kuling 1 + Kuling 2 120 80
Orkan 16
Vågen 10

Ravintola:

Ravintola HavsViddeniin mahtuu 140 vierasta. Aulassa voidaan järjestää cocktail-vastaannottoja noin 140 vieraalle sekä kattaa illallinen 120 hengelle.

Näyttelyalue:

Aula noin 100 m2

Lisätietoja:

HavsVidden tarjoaa runsaan valikoiman luonnonläheisiä aktiviteetteja. Hotellin relax-osastolla on sauna, uima-allas, lämmitetty ulkoporeallas sekä mahdollisuus kylpeä perinteisessä savusaunassa ja kylpytynnyrissä tai kerätä voimia vaikkapa joogaamalla kallioilla. Lisää aktiivisia taukoja työhön tarjoavat joukkueottelut, judo, kajakkimelonta, sukellus, kalastus, golf ja polkupyöräretket. Gastronomiasta tai kulttuurisista arvoista kiinnostuneille järjestämme tilauksesta ruoanlaittokursseja, erilaisia juomamaistiaisia, Ahvenanmaan historiaan perehdyttäviä opastettuja kierroksia tai käynnin lähistöllä sijaitsevassa pienpanimossa Stallhagenissa.

Etäisyys lentokentältä 40 km
Etäisyys Maarianhaminasta (Länsisatama) 42 km

Lähetä kokouskysely Sannalle vaikka heti

Tiina
  • Hei Sanna,

  • henkilölle.
  • kanssa.
  • Voitte jättää puhelinnumeronne lisätietoihin, niin voimme olla yhteydessä myös puhelimitse.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.