Alandica Kultur och Kongress

Alandica Kultur och Kongress är en modern och högklassig mötesplats för alla typer av arrangemang. Ett spännande hus för givande möten, med magnifik utsikt över Mariehamns östra hamn.

Läs mera


Eckerö Linjen

Eckerö Linjen bedriver färjetrafik mellan Grisslehamn och Eckerö med fartyget M/S Eckerö. Förutom att erbjuda mötesfaciliteter ombord på fartyget, marknadsför Eckerö Linjen alla typer av åländska turistprodukter via sina försäljningskontor i Grisslehamn, Mariehamn och Eckerö – allt från paketresor i …

Läs mera


HavsVidden

På Ålands nordliga udde, bland karga klippor, knotiga tallar och med det mäktiga Norrhavet som närmaste granne ligger HavsVidden. På HavsVidden Hotel kombineras exklusivt boende med konferenser i absolut arbetsro, långt från vardagens oväsen.

Läs mera


Hotell Arkipelag

Hotell Arkipelag är ett fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Mariehamn. I direkt anslutning till hotellet ligger Alandica Kultur och Kongress med kapacitet för upp till 600 konferensgäster.

Läs mera


Käringsund Resort & Conference

Käringsund är en fantastisk plats vid havet i Eckerö på Ålands västra spets. Här ligger Käringsund Resort & Conference – Ålands största anläggning med kapacitet att ta emot upp till 400 personer boende i stugor.

Läs mera


M/S Amorella

M/S Amorella trafikerar mellan Åbo, Åland och Stockholm. Avgång från Åbo på morgonen och från Stockholm på kvällen.

Läs mera


M/S Baltic Princess

M/S Baltic Princess går mellan Åbo och Stockholm via Åland. Avresa från Åbo på kvällen och från Stockholm på morgonen. M/S Baltic Princess har en modern och välkomnande konferensavdelning med 9 olika konferensutrymmen i fören på däck 5.

Läs mera


M/S Baltic Queen

M/S Baltic Queen trafikerar dagligen rutten Helsingfors-Tallinn. Baltic Queen har en modern och välkomnande konferensavdelning med 9 olika konferensutrymmen i fören på däck 5.

Läs mera


M/S Eckerö

Trivsamma M/S Eckerö trafikerar mellan Grisslehamn i Roslagen och Eckerö på Åland med en färdtid på endast två timmar per väg. Ombord erbjuds fräscha mötesrum för grupper på 10-80 personer.

Läs meraM/S Mariella

M/S Mariella trafikerar dagligen mellan Helsingfors, Mariehamn och Stockholm. Ombord finns 16 konferenslokaler för grupper från tio till flera hundra personer med all teknik som kan behövas.

Läs mera


M/S Rosella

Viking Lines M/S Rosella trafikerar den närmaste sjövägen till Mariehamn – 2,5 timmar enkel väg via Kapellskär. Ombord finns fyra konferensrum med plats för upp till 100 personer.

Läs mera


M/S Silja Galaxy

M/S Silja Galaxy trafikerar dagligen rutten Åbo-Åland-Stockholm. Silja Galaxy har en modern och välkomnande konferensavdelning med 9 olika konferensutrymmen i fören på däck 5.

Läs mera


M/S Silja Serenade

M/S Silja Serenade och M/S Silja Symphony är två systerfartyg som dagligen trafikerar mellan Helsingfors och Stockholm via Åland. Båda kryssningsfartygen har en modern konferensavdelning med 21 konferensrum i fören på däck 6.

Läs mera


M/S Silja Symphony

M/S Silja Symphony och M/S Silja Serenade är två systerfartyg som dagligen trafikerar mellan Helsingfors och Stockholm via Åland. Båda kryssningsfartygen har en modern konferensavdelning med 21 konferensrum i fören på däck 6.

Läs mera


M/S Viking Grace

M/S Viking Grace är det miljövänliga designfartyget på Östersjön, som trafikerar mellan Åbo, Åland och Stockholm. Avgång från Stockholm på morgonen och från Åbo på kvällen.

Läs mera


Mariehamns stad

Mariehamn – en perfekt mötesplats mellan öst och väst. Mariehamn är det självstyrda Ålands enda stad och erbjuder all service man kan önska sig av en ”huvudstad” i miniatyr.

Läs mera


Silverskär

Silverskär är en unik plats för möten på Åland. Varje grupp som besöker Silverskär har hela ön exklusivt för sig själv vilket gör det till en ypperlig plats för såväl dagskonferenser som ledningsgrupps- och styrelsemöten.

Läs mera


Viking Line

Viking Line är ett publikt aktiebolag och ett marknadsledande varumärke i passagerartrafiken på norra Östersjön. Rederiet erbjuder passagerartrafik, rekreation samt frakttransporter med fartygen Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS samt med flaggskeppet Viking Grace. Åland är den perfekta …

Läs mera