Location

Restaurang Nautical

Restaurang Nautical, med en fin utsikt över inloppet i Västerhamn och s/v Pommern, vill ge dig någonting utöver det vanliga.

Maten är rena och raka smaker utan att för den skull bli tråkig – tillredd med kärlek och omtanke, med ett öga framåt och ett öga bakåt i tiden. Råvarorna Nauticals kockar söker skall vara de bästa för årstiden, odlade eller uppfödda med omtanke för både djur och natur, gärna i vårt närområde.

 

nautical-utsikt  nautical-personal  nautical-dukning

 

Uteserveringen NauticALTAN

Sommaren 2012 slog Nautical upp portarna till en mycket efterlängtad uteservering, NauticALTAN. Uteserveringen befinner sig i en magnifik miljö i anslutning till Ålands sjöfartsmuseum, med utsikt över inloppet i Västerhamn och det anrika s/v Pommern och håller öppet under sommarmånaderna så länge vädret tillåter.

Med sol från tidig förmiddag till sen kväll är NauticALTAN en av de soligaste i Mariehamn när vädergudarna vill väl. Här kan du i en exklusiv miljö avnjuta vällagad grillmat, sallader samt ett urval av åländska läckerheter på både i mat och i dryckes väg. Baren är fylld av allt som behövs för en solig dag så som champagne, vin, öl och somriga drinkar.

 

Nautical med i “White Guide Nordic”

Restaurang Nautical är med i den nordiska mattoppen. White guide, den svenska motsvarigheten till michellinguiden, listar de bästa restaurangerna i Sverige. Restaurang Nautical är med i den nya nordiska guiden, White Guide Nordic, en omfattande guide till det stora utbudet av restaurangupplevelser i de nordiska länderna.

white-guide-nordic-2015

 

 

 

 

 

 

 

 


Related Services

Restaurang Cikada

Read more

Restaurang Seagram

Read more

Sea Point Restaurant & Bar

Read more

Ulfsby Gård

Read more

Havspaviljongen

Read more

Käringsund Resort & Conference

The Käringsund village is located on the west side of the vacation district Eckerö. Here’s all you need to enjoy a wonderful vacation with your family, a meeting with your friends, an inspiring conference or a school trip with your classmates.

Read more

Glada Laxen

Read more

Bastö Hotell & Stugby

Read more