“En skam för Sverige” – Magnus Betnér och Soran Ismail 

När:
October 16, 2014 @ 19:00 – 21:30
2014-10-16T19:00:00+03:00
2014-10-16T21:30:00+03:00
Pris:
29 €
Contact:
Alandica

 

Inget behov av en större presentation. Mellan sig har de hundratals tv-program, en internationell standupkarriär, Sommar i P1, en Kristall, otaliga debatter, flera varv runt Sverige på turné, ständigt slutsålda föreställningar, ett antal utmärkelser som årets komiker, framgångsrika radioprogram, årets hetero och prisbelönade podcasts.
Nu går de samman för att slippa ensamheten på vägarna. Med standup som konstant utgångspunkt bildar de två största satirikerna på svensk scen just nu en oslagbar duo där de tar sig an rasism, zombies och att granska granskarna. Naket, hårt och ärligt dissekerar de vår samtid. Två komiker som står bortom trender och som låter samhället sätta agendan snarare än publiken. Oavsett om

de upprör eller berör så kommer ingen lämna föreställningen orörd.


Relaterade artiklar

Matka 2013

Kom och träffa oss på mässorna 2015

Träffa representanter från Visit Åland och åländska turistföretagare på mässorna 2015 – välkommen till Ålandsmontern för att få material, input och inspiration.

Läs mera

IMG_2861

Testa det åländska badvädret – året runt!

På Åland är det badväder året runt – åtminstone i badhuset Mariebad som ligger vackert vid strandkanten i Mariehamn. Tag med familjen och kom till Åland på en avkopplade badresa.

Läs mera

julbord-silverskar13-hi

Julbord på Åland – med en skärgårdstwist

“Ett traditionellt julbord med en skärgårdstwist.” Det åländska julbordet hämtar inspiration från både Sverige och Finland. Men rökt abborre, tjärsill och skomakarlax är åländska rätter som ger julbordet en extra krydda.

Läs mera

lillajulmarknad-2012

Upplev åländska julmarknader 2014

Besök åländska julmarknader och upplev den varma stämningen och julens alla välbekanta dofter och smaker.

Läs mera

lillajul-tomte

På Åland firar vi lillajul

Lillajul är en gammal och omtyckt tradition på Åland, som alltid firas lördagen innan första advent.

Läs mera

Hostlov_Slemmern

Höstlov på Åland

Åland är som gjort för ett lyckat höstlov och en avkopplande helgresa. Oavsett om ni kommer över dagen, stannar över helgen eller utforskar några av Ålands 6.700 öar under en hel vecka.

Läs mera

Väderprognos

Väderprognos

Läs mera

Skordefest-4998c-HI

Skördefesten på Åland

Läs mera