Location

ÅSS Marina

Välkomna till en anrik men levande segelklubb!

 

Krögarduon Jimmy Ström och Björn Johansson bjuder på kulinariska klassiker i ÅSS Paviljongen och Pub Albin.

De nya krögarna från Åland har jobbat i ett brett spektrum av restauranger på olika platser. De huserar i Segelpaviljongen, som byggdes under badhusepoken 1896 och flyttades till sin nuvarande plats 1922.ÅSS 63X0911

Klassiker och pizza

Maten är klassisk och okomplicerad; mat som ”folk vet vad är”. Målet för de nya krögarna är att Paviljongen ska vara en stimmig hamnkrog för såväl båtfolk i gästhamnen och turister som föreningens medlemmar och andra ålänningar.
Jimmy och Björn har tidigare drivit en italiensk restaurang i Oslo. I pizzerian och på Pub Albins kaj fortsätter de att servera läckra pizzor.

 

I samma byggnad finns också hamnkontor och butik med bränsleförsäljning. ÅSS verksamhetschef Brage Jansson och hans personal säljer mat, kläder och mycket annat behövligt för båtlivet under högsäsongen

Features


Related Services

AB Långören

Tarjoamme mukavaa asumista vanhanajan ympäristössä ympäri vuoden. Mökki on uusi, vanhan saaristotorpan mallin mukaisesti rakennettu. Se on hyvin varustettu ja huolellisesti sisustettu. Sisustuksessa on käytetty paikallisia käsitöitä.

Lue lisää

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Lue lisää

Gästhem Neptun

Lue lisää

Degerby gästhamn

Lue lisää

Daniels stugor

Lue lisää

Villa Kommodor

Lue lisää

Harnäs stugor

Lue lisää

Antons Gästhem

Lue lisää