Gröna Uddens Camping

Östernäsvägen 26, 22100 Mariehamn, Åland, Finland
Tel. +358 18 528 700

gronaudden@aland.net
www.gronaudden.com


Mariehamn

Gröna uddens camping

En modern campingplats, naturskönt läge & gångavstånd till Mariehamns centrum!
Gröna Uddens camping ligger naturskönt och avskilt vid stadsviken Slemmerns strand. Till Mariehamns centrum är det bara några minuters skön promenad, förslagsvis genom naturparken Tullarns äng. Den som är ute efter shopping eller är kulturellt intresserad har mycket att välja på i Mariehamn. I centrum finns många specialbutiker och flera spännande museér. I staden finns en rad trevliga restauranger vars uteserveringar sommartid är ett populärt tillhåll för semesterglada människor.

Boendealternativ - Nyhet övernattningsstugor!
Gröna Uddens camping erbjuder flera olika boendealternativ. Du kan bo i eget tält eller i egen husvagn eller husbil. I samtliga fall rekommenderar vi att du förbokar din vistelse. Speciellt viktigt är detta ifall du behöver tillgång till el. Använd gärna bokningsfunktionen på vår hemsida. Merparten av våra gäster kommer alltjämt obokade, men fördelen med bokning är att du garanteras plats på området.

I år kan vi även erbjuda övernattning i stuga, något som efterfrågats av många. Vid säsongsstarten står 10 högklassiga övernattningsstugor för 1-4 personer klara att tas i bruk. Samtliga med kylskåp och kokmöjlighet samt trädäck med tak och sjöutsikt. Stugorna kan bokas via bokningsfunktionen på hemsidan eller via din resebyrå.

Nyhet - minigolfbana!
Inför säsongen erbjuder vi dig en nybyggd och högklassig 18 håls minigolfanläggning.

Välkommen!

© Copyright visitaland.com 2010 | Gröna Uddens Camping | info@visitaland.com |