Kalle Pettersson

Espholmsvägen, 22100 Mariehamn, Åland, Finland
Tel. +358(0)18 15987Mariehamn


Fiskeäventyr i skärgården kring Mariehamn


Med över 20 års erfarenhet som fiskeguide erbjuder Kalle ”gäddkungen” Pettersson fiskeutfärder i skärgården kring Mariehamn.

Kalle erbjuder allt när det gäller sportfiske på Åland, från gädd- och abborrfiske inomskärs till trolling efter lax eller havsöring i havsbandet. Med hjälp av sina proffsiga guidekollegor kan han även ta emot stora sällskap upp till 100-talet deltagare.

Säsongen pågår mellan april och november. Gäddorna är alltid på hugget och under sensommaren/hösten finns det gott om abborre. Fisket sker alltid där det är bäst för dagen och säsongen.

Skräddarsydda paket för små & stora sällskap


Fisketurerna skräddarsys helt enligt kundens önskemål. Turerna startar och avslutas vid Club Marin- bryggan nedanför Hotell Arkipelag i Mariehamn.

Förstklassiga båtar, förare/fiskeguider, bränsle, fiskeutrustning, fiske-kortsavgifter och varma flytoveraller finns till låns för samtliga gäster och ingår alltid i priset.

Vi kan också varmt rekommendera att beställa fru Petterssons hemlagade lunch med fiskspecialiteter och nybakat bröd i fiskestugan på ön Vidskär. Där kan man också passa på att få sin fångst rensad i filéer, färdiga att ta med sig hem.
Kalles båtar, en Boston Whaler Outrange 21 och en Mako 25 med kraftiga och miljövänliga motorer passar för 4 respektive 6 fiskare. För större grupper ordnar han fram så många extrabåtar som det behövs.

När Ditt sällskap fiskar tillsammans med Kalle är oddsen stora för att drömfisken skall krokas.

Det här fiskeäventyret blir något som Du och Dina medresenärer alltid kommer att ha i gott minne!


Läsvärda artiklar

Sportfiskeguider på Åland

© Copyright visitaland.com 2010 | Kalle Pettersson | info@visitaland.com |