Mariebad

Österleden, 22100 Mariehamn, Åland, Finland
Tel. +358 18 531650, +358 18 531651
Fax: +358 18 531655
mariebad@mariehamn.ax
www.mariehamn.ax/idrott-fritid/idrottsanlaggningar/mariebad/


Mariehamn

Ett badhus för alla åldrar

Både barn och leksugna vuxna roar sig utomhus på badstranden eller inomhus i den populära rekreationsbassängen med sina vattenfall och virvlar. Från det höga tornet slingrar sig en hisnande vattenrutschbana direkt ner i bassängen.

I badhuset finns även en motionsbassäng och en undervisningsbassäng. Vintertid kan du vinterbada.När du söker lugn och ro passar det bra med skön avkoppling i spa- eller relaxavdelningen.

Badhuset har även ett cafe. Sommartid är det även servering utomhus. Under rubriken snabbfakta om Mariebad kan du läsa mer om vad badhuset har att erbjuda.

Unikt läge vid strandkanten
Med sin utbyggnad över vattnet i Slemmern bjuder Mariebad dig på en vacker sjöutsikt. Njut av den svalkande sjöbrisen på uteserveringen eller på trädäcket som löper runt hela byggnaden. Det unika läget innebär även att badhuset har en egen sandstrand för bad i vikens salta vatten. Badstranden har öppet dagligen  kl 10-20 och att det är gratis att besöka stranden. Man kan också hyra solstol eller låna parasoll. Det finns glasskiosk och restaurang med uteservering vid stranden också.

Välkommen till Mariebad!

© Copyright visitaland.com 2010 | Mariebad | info@visitaland.com |