Services

Location

Åland Curling

Finlands nyaste curlingcenter närmare än vad du tror…

Vianor curlingcenter öppnade den 16 september 2013 på natursköna Eckerö på Åland.

 

Kom och spela curling och ha roligt!

Du kan vara nybörjare, ett gäng som vill göra något annorlunda, ett företag, en förening, ett curlinglag, ett gäng golfare som vill kombinera curling och golf, inget att göra en regnig sommardag m.m. Vianor curlingcenter är en totalanläggning som skräddarsyr både resa, curling, event och övernattning för våra gäster.

 

Centret

Centret är utrustad med två banor av internationell tävlingsstandard och en varm del i två våningar. Nedre våningen har omklädningsrum och i övre våningen finns en lounge med panoramautsikt över banorna. I loungen kan du njuta av något läskande, äta något, spela biljard eller bara titta på curlingspel. Ni kan även hyra hela anläggningen.

 

curling-web-2016-5686
Företagare

Bjud med dina kunder, din personal eller dina leverantörer på en curlingresa till Åland. Ni kan spela curling, konferera och lära känna varandra under trevliga former. Curling är en lagsport där samarbete och kommunikation är A och O. Fråga gärna efter förslag på andra roliga kringaktiviteter utöver curlingen. Vi hjälper till att göra upplevelsen komplett.

 

Boka Vianor curlingcentret

Vi rekommenderar att du kontaktar vår resebyrå Eckerö Linjen tel. + 46 (0)175-25800 eller Ålandsresor tel.+358 (0)18 28040. Vill du boka curling utan resa vänd dig då direkt till oss.