Location

Alandica Kultur och Kongress

Konferenser, möten och events

På Åland, vid Mariehamns östra hamn, ligger Alandica Kultur och Kongress. Ett spännande hus för givande möten.

I vår stora sal, med plasts för 600 personer, arrangeras kongresser, konserter, teater och föreläsningar. På scenen går det lika bra att ta in en hel manskör som en bil, eller två. Den stora foajén blir en underbar inramning till cocktailpartyt eller galamiddagen.

Auditoriet är en rymlig och flexibel sal med plats för 200 personer. Därutöver har vi ytterligare sju mötesrum. Alla med sjöutsikt och utrustade med den teknik du behöver.

Från Alandica är det bara en kort promenad till stadens nöje, hotell och aktiviteter. Utanför fönstren breder Ålands skärgård med nästan 7000 öar ut sig. I ett större perspektiv befinner vi oss mitt emellan Stockholm, Åbo, Helsingfors och St Petersburg. Bra om du vill sammanföra grupper från flera länder kring Östersjön.

Välkommen till Alandica Kultur och Kongress!

 

alandic_start_kaffe_stor

 

 

 

Features


Related Services

Ålandsresor

Ålandsresor – lokal researrangör – din viktigaste kontakt när du planerar din resa!

Läs mer

Viking Line

Snabbaste vägen direkt till Mariehamn tar bara 2,5 h från Kapellskär. Viking Lines stora flotta ger dig möjlighet att välja bland flera avgångar varje dag – både från Stockholm och Kapellskär.

Läs mer

Ålands Turist & Konferens

Läs mer

Eckerö Linjen

Börja din resa till Åland med två avkopplande timmar ombord på Eckerö Linjen. Ät gott, handla godsaker i taxfree och njut av underhållningen ombord.

Läs mer

Lyyskis resor /Lyyskis matkat

Läs mer

Käringsund Resort & Conference

Käringsund ligger på västra sidan av Ålands mesta semesterkommun Eckerö. Här finns allt Ni behöver för en härlig semester med familjen, en träff med Era vänner, en inspirerande konferens eller en skolresa med klasskompisarna.

Läs mer

Dånö Strandvillor

Våra strandvillor ligger i Geta på norra Åland. På Dånös släta klippor hittar ni våra exklusiva strandvillor.

Läs mer

Ålands Sjöfartsmuseum med s/v Pommern

Från 2012 är det Ålands Sjöfartsmueum som sköter den publika driften av museifartyget Pommern.De säljer biljetter dit, ansvarar för öppettider,grupp-och evenemangsbokningar etc.
Samma biljett till båda museer.

Läs mer