Location

Ålands Idrottscenter

Godby Vandrarhem

I sport- och fritidsresorten Ålands Idrottscenter ligger Godby Vandrarhem. Ett perfekt boendealternativ för dig som söker prisvärt boende centralt och mitt på Åland. Hela personalen vid Ålands Idrottscenter lovar göra sitt yttersta för att vistelsen och upplevelserna ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper gärna till med tips på vad som finns att se och göra över hela Åland och från oss är det nära till det mesta. Vi kan även erbjuda en hel del kringaktiviteter såsom gym, simhall (sommarstängd 4 veckor), tennis, beachvolley, badminton, bordtennis, cykeluthyrning m.m. Vi har även ett välsorterat café där du kan fylla på din matsäck.
På vandrarhemmet finns det flera olika prisklasser beroende på vad du önskar ska ingå i ditt boende. På www.idrottscenter.com kan du läsa mer om boendet, priser och våra anläggningar i övrigt.

Simhall

Simhallen är hjärtat i Ålands Idrottscenter, en toppmodern anläggning som uppfyller internationella krav med åtta tränings- och tävlingsbanor. Här kan simmare träna koncentrerat, med tidtagaranläggning och undervattensfilmning och -fotografering.

Idrottshall

På området finns också Godbyhallen en modern idrottsanläggning med 1.485 kvadratmeter Rucoflor pulastic golv. Hallen uppfyller de internationella kraven för både handboll och innebandy.

Till  Ålands Idrottscenter hör även Markusböle sportplan med två högklassiga fullstora gräsplaner med läktare. För bokning och mer information ta kontakt med oss!

Service

café, eluttag, turistinfo, gym, vandringsstig, tvättmöjlighet, cykeluthyrning, tennis, badminton, beachvolley, sporthall

 

alands_idrottscenter_start

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Maxinge Center

Läs mer

Käringsunds campings pub & café

Läs mer