Ålands Konstförening

Föreningen grundades 1953 och vi firar vårt 60-års jubileum i år. I dag har vi ca 350 medlemmar, såväl aktiva konstutövare som övriga konstintresserade. Inom föreningen finns en speciell sektion, ”Åländska Konstnärer”, vars medlemskap förutsätter kontinuerlig verksamhet samt att särskilda kriterier uppfylls.

 

Ålands konstförening är ett gemensamt forum för konstintresserade och konstutövare. Verksamheten leds av styrelsen och alla medlemmar har möjlighet att fortlöpande komma med förslag till verksamhet och förändringar! Du kontaktar oss per e-post eller tar kontakt med någon styrelsemedlem. Ålands konstförening köper in konst till medlemslotterier, arrangerar utställningar, målarläger, målarträffar, kurser, workshops, resor och utflykter.


Related Services

Mariehamns stadsbibliotek

Läs mer

Kulturföreningen Katrina

Läs mer

Lemlands kommun

Centralt belägen nära Mariehamn och mitt emellan Ålands två största hamnar så är Lemland ett populärt ställe att både bo och semestra i. Lemland har för närvarande drygt 1800 invånare och har en stadig ökning vilket gör Lemland till en av Ålands populäraste inflyttarkommuner.

Läs mer

Föglö kommun

Läs mer

Föreningen Ålands orgelfestival r.f.

Läs mer

Vikingabyn

Läs mer

Teaterföreningen i Mariehamn r.f.

Läs mer

Skördefestens vänner

Läs mer