Location

Ålandstravet

Spännande travkvällar på Ålandstravet!

 

Ålands hästsportcentrum med Ålandstravet, en fullt utbyggd travbana av internationell standard, en hoppbana av gräs och grus, dressyrbanor, framridningsbanor samt en oval för islandshästar hittar du just utanför Mariehamn, ca 3 km från centrum.

 

Ålandstravet

Varje sommar arrangeras tiotalet ATG-trav på Ålandstravet, från maj till oktober. Här är det trivsel, folkfest och spännande trav som gäller. På den röda sandbanan möts hästar från Sverige, Finland och Åland. I restaurangen serveras smårätter, kaffe, vin och öl. Vill du så satsar du en slant i totohallen på en häst du tror på. Via spelombud på Åland och i Sverige kan du spela på hela ATG:s utbud, Ålands bankod är 50.

 

Centrum för hästsporten på Åland

Mellan travkvällarna arrangerar islandshästföreningarna tävlingar, det är hopptävlingar, dressyrtävlingar, travskola och naturligtvis träningar i alla former. T o m agilityträninar för små hundar hålls varje vecka.

Ålands Hästsportförening som driver travbanan arrangerar även aktiviteter för företag och grupper.

Ta gärna bussen, närmsta busshållplats är bara 50m från travbanan.

 

Välkommen till Ålands internationella travbana!

 

juni6 _Z9L0819


Related Services

Mariehamns stadsbibliotek

Läs mer

Kulturföreningen Katrina

Läs mer

Stall Rosenqvist

Ridning (dressyr, hoppning, långritter och ridläger)

Öppet året om.

Läs mer

Lemlands kommun

Centralt belägen nära Mariehamn och mitt emellan Ålands två största hamnar så är Lemland ett populärt ställe att både bo och semestra i. Lemland har för närvarande drygt 1800 invånare och har en stadig ökning vilket gör Lemland till en av Ålands populäraste inflyttarkommuner.

Läs mer

Föreningen Ålands orgelfestival r.f.

Läs mer

Föglö kommun

Läs mer

Vikingabyn

Läs mer

Teaterföreningen i Mariehamn r.f.

Läs mer