Location

Bomans Stugor

Unika möjligheter till avkoppling eller aktivitet!

Hos oss kan du verkligen njuta av din semester. Du kan välja mellan 12 välutrustade stugor och vi erbjuder dig unika möjligheter till både avkoppling och aktiviteter (5 stugor är vinterbonade och öppna året runt). Strandbastun är byggd uppe på en liten bergsklack bara fem meter från vattnet. Från vildmarkspoolen har du utsikt över hela Kasviken.

 

bomans_stugor_startsida1   bomans_stugor_startsida2

 

Aktiviteter för hela familjen

På området finns en golf range, boulebana och hard court tennisbana. Vi har en stor gräsplan där ni kan spela fotboll, badminton eller andra sällskapsspel. Vattnen runtom passar utmärkt för paddling och ifall det är isvinter lockar isarna till turer med långfärdsskridskor.

 

Boende

Vi tänker både på dig och miljön!

Stugbyn består av 12 välutrustade tre- till femstjärniga stugor som ligger vackert belägna nära vattnet med bara 10-100 meter ner till stranden.

Fem av stugorna är vinterbonade och öppna året runt!

Värdparet bor i närheten av stugbyn och kan därför ge dig personlig service.

 

bomans_stugor_boende1   bomans_stugor_boende2

bomans_stugor_boende3   bomans_stugor_boende4

 

Måsgrund

Måsgrund är en ö ute i Norrhavet där du har utsikt åt alla fyra väderstreck. Det är det perfekta stället för dig som vill ha lugn och ro några dagar.

Här njuter du av solnedgången i goda vänners lag efter ett spännande fiskeäventyr med vår fiskeguide Johan.

Stockstugan passar alldeles utmärkt för en minikonferens, och har ett sovloft där det finns plats för 10 personer.

Vi skräddarsyr er vistelse helt efter era önskemål.

 

Fiske

Upplev känslan när storgäddan hugger!

Östergeta fiskekortsvatten är erkänt fiskrika. Du har möjlighet att fiska både inomskärs och ute i norrhavet. Rensbord finns vid båthuset. Boka vår fiskeguide Johan för en lyckad fiskefärd. Då ingår utrustning, guide och båt i priset. Är ni ett sällskap åker vi gärna till stugan på Måsgrund när det är dags för lunchpaus.

 

bomans_stugor_fiske1   bomans_stugor_fiske2

bomans_stugor_fiske3   bomans_stugor_fiske4

 

Fiskepaketet

Väljer du vårt fiskepaket för 4 personer ingår stuga, snurrebåt med 10 liter bensin, fiskekort, linne, bastu och slutstädning. I 6 personers fiskepaketet ingår två snurrebåtar med 10 liter bensin vardera, allt annat lika. Båtarna är 4,20 meter och är utrustade 4-8 hk. Fiskepaketen bokar du via Viking Line.

 

Lång fiskesäsong

Normalt sträcker sig fiskesäsongen från april till november. Både tidigt vår- och sent höstfiske blir ofta rena vildmarksupplevelserna. Blir det isvinter erbjuder vi även vinterfiske.

 

 

Aktiviteter

Ditt eget aktivitets- och rekreationscentrum!

Från strandbastun och vildmarksbadet har du en härlig utsikt över Kasviken. Solnedgång, skymmning och goda vänner blir gärna minnen för livet…

 

Stranden

Nere vid vattnet finns båthus, flytbrygga, barnvänlig sandstrand och gungor. I veckohyran ingår en båt. 14 båtar finns på området. Snurror hyres separat.

 

bomans_stugor_aktiviteter1   bomans_stugor_aktiviteter2

bomans_stugor_aktiviteter3   bomans_stugor_aktiviteter4

 

Sällskapsspel

Känner du för att lira lite boll så kan du boka tennisbanan (hard court) någon timme, eller spela fotboll på gräsplanen (40*35 meter med fotbollsmål).

Boule har blivit ett populärt sällskapsnöje, för att möta trenden har vi byggt en boulebana.

På området finns även en golf range. Här övar du utslag före du åker till golfbanan i Kastelholm (20km).

 

Ströva i naturen

Alldeles intill stugområdet hittar du fina strövområden med varierad natur.

Vi har även cyklar till uthyrning.

 

Utflykt i skärgården

Lunch, middag eller bara sightseeing med båt i yttersta skärgården kan också ordnas. Är stugan på Måsgrund ledig kan ni få en hel dag på en egen ö.

 

Bokning

Kontakta gärna vår reseförmedlare Viking Line för bokning av resa, boende och aktiviteter.

Välkommen!

Features


Related Services

Lägerelden

Läs mer

JaRo Guiding

JaRo Guiding erbjuder ett brett urval av olika fiskeaktiviteter runt Eckerö. Det finns turer som passar för de som aldrig fiskat förut till proffs, och om ingen av standardturerna passar så ordnar jag specialarrangemang efter förfrågan.

Läs mer

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer