Location

Brändö stugby

Vi erbjuder livskvalitet!

Livskvalitet är att se ut över havet och andas den friska havsluften tidigt en morgon när daggen ännu ligger kvar i gräset. Det finner du hos oss. Vi erbjuder 10 stockstugor med självhushåll. Dusch och toalett finns i alla stugor och när du hyr vår bekväma strandbastu kan du verkligen slappna av. Roddbåt ingår i hyran och snurra kan hyras.

 

Nära till

Post, bank och affär ligger knappt 2 km från våra stugor. I stugbyn finns kafé & matservering med B-rättigheter, där du kan avnjuta ett glas vin och god mat. Vi har ett stort sortiment av godis, glass och läsk. Livsmedel och nygräddat bröd från egen ugn finns även att köpa.

 

Camping

Vi har ett campingområde för tält, husvagnar och husbilar. Det finns tillgång till el. På området finns det ett kafé där ni kan handla godis, mat och dryck.

 

Aktiviteter

Fiske (vi säljer fiskekort) Ro Promenera i skog och mark Cykla (ta med egen cykel)

På sommaren brukar vi anordna temakvällar då vi har något extra program.

 

Sevärdheter

Brändö Kyrka Lappo skärgårdsmuseum Postrotevägen som sträcker sig genom Brändö by (ett gravmonument kan beskådas på Falkklobb).

 

Bokning

Boka direkt genom oss.

 

Välkommen!

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer

Nordbergs stugor

Läs mer