Location

Degerby Mat & Café

Idyll i skärgårdsmiljö

Varmt välkommen till den åländska skärgården och Degerby Mat & Café.

 

Restaurang

I restaurangen serveras dagligen lunchbuffé och à la carte. På menyn hittar du både husmanskost och aptitretande middagar. Vi har hembakt bröd samt olika varma och kalla drycker. Det går bra att köpa hem både mat och dryck.
För den som önskar är det även möjligt att slå sig ned på den soliga uteserveringen med en god kopp kaffe.

 

B&B

Degerby Mat & Café erbjuder också fyra ombonade rum för uthyrning där du sover riktigt skönt. Varje rum har egen dusch och toalett. Gästhemmet är öppet för förhandsbokade besökare året runt.

 

Degerby Mat & Café_#1D0F4B3   Degerby Mat & Café_#1D0F4B1

 

Grupparrangemang och middagar

Degerby Mat & Café är gärna värd för olika typer av arrangemang. Allt från bröllop, dop och släktkalas till möten, middagar och andra grupparrangemang för ca 30 personer.

Vi hyr även ut cyklar.

Kontakta Degerby Mat & Café för bokning och mer information.

Välkommen!

 

 

Degerby Mat & Café_#1D0F4B6


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Maxinge Center

Läs mer

Käringsunds campings pub & café

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer