Location

Degersands camping & café

Välkommen till Degersand

Att vara gäst på Degersand är att vila kropp och själ, att stanna upp och uppleva ledigheten med alla sinnen. Du kan bo i någon av våra välkomnande stugor eller hitta din favoritplats för tältet, husbilen eller husvagnen på vår camping. Stugorna som är smakfullt inredda och välutrustade ligger vid en härlig sandstrand alldeles vid Ålands hav. Campingen är liten och personlig, och här kan du välja en plats bland trevliga grannar eller på en mera avskild plats. Var du än väljer att bo har du tillgång till ett mycket bra serviceutbud. När det är som varmast är det en aktivitet i sig att sitta med fötterna i den mjuka sanden och njuta av utsikten över de blåa vågorna i Ålands hav. Om du hellre vill röra på dig kan du ta en roddtur, åka och fiska, gå på picknick eller spela badminton. För barnen finns det många roliga aktiviteter välja mellan, både sådant som de kan göra själva och som passar för hela familjen. Maten är en viktig del av din vistelse hos oss. Vi erbjuder mat och bakverk som gör både magen och själen glada, och så långt det är möjligt använder vi ekologiskt odlade och närproducerade råvaror. Espressomaskinen gör att vi kan servera ditt favoritkaffe, och alla härliga bakverk lagar vi själva. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

 

Konferenser

Degersand erbjuder en inspirerande plats för konferenser och personalfester eller för andra tillfällen när ni som företag eller organisation vill komma till en miljö som uppmuntrar till kreativitet. Vi tar emot konferensbokningar under perioden september – maj och ni abonnerar då hela eller delar av anläggningen t.ex. restaurang/konferens, stugor och vår vedeldade strandbastu. Välkommen att ta kontakt med oss så skräddarsyr vi ett paket som passar era behov!

 

 

Degersand_2010_JE   Degersands Camping_stuga_sovrum_Eckerö

 

Öppet

Campingplatsen är öppen från 1.5-30.9, och utöver det enligt överenskommelse. Stugorna kan du hyra året runt. Från midsommar till mitten av augusti är vi på plats, övriga tider önskar vi att ni ringer innan ni kommer så att vi kan ta emot er. Restaurangen/caféet har öppet åtminstone från midsommar till mitten av augusti. Övriga tider är det möjligt att hyra restaurangen för privata fester eller företagsevenemang.

 

Degersand3

 

Bokning och priser

Vi rekommenderar att du i första hand kontaktar vår resebyrå Eckerö Linjen tel. + 46 (0)175-25800 eller via Ålandsresor tel.+358 (0)18 28040. Du är givetvis även välkommen att kontakta oss direkt.

Bokning av campingplats sker direkt till oss.

På vår hemsida www.degersand.ax hittar du mera inspiration för din planering.


Välkommen till oss på Degersand!
Janina och Peter Lindström                                                    

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Maxinge Center

Läs mer

Käringsunds campings pub & café

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer