Location

Djurviks Gästgård

Upplev avkoppling och en fantastisk natur!

Havet är nära Djurviks Gästgård. Från huvudbyggnaden har du utsikt över svanarnas och fiskarnas Djurvik. Du är så nära Ålands Hav att du till och med ser havets horisont i sydost!

Gästgården ligger fint med egen långgrund strand. Här finns både bastu och grillpaviljong. På stranden, vid bryggan och i viken kan du sola, simma eller…

 

Fiska. Är du kräsen sportfiskare skall du veta att vi har några av Ålands duktigaste auktoriserade fiskeguider som grannar. Du fiskar på Hammaruddakortets vatten efter gädda, abborre, öring, lax, sik eller strömming.

 

Skogarna runt Djurvik bjuder på avkoppling och fantastiska naturupplevelser. Promenerar du varsamt kan du få se både älg, rådjur och hare. Fågellivet på Åland är rikt, i skogen och viken samsas mängder av olika fågelarter. I maj exploderar naturen i mängder av blommor. Kommer du hit på sensommaren eller hösten, är bär och

svampar färdiga att plockas. Fråga gärna oss till råds var och hur du skall uppträda i naturen.

 

Sova kan du göra i en sovstuga, i torpet eller i ett rum. Sovstugorna är ombonade och rymliga, 17 kvm + loft, 4-6 bäddar, elvärme och kylskåp. I torpet finns 6 bäddar i 2 rum, kök och toalett. I huvudbyggnaden finns 3 rum med totalt 11 bäddar. Här finns också dusch och wc. Trådlöst bredband på hela anläggningen, gratis för våra gäster.

  

 

Äta gör du i huvudbyggnaden. Här finns en stor och rymlig matsal samt ett fullständigt utrustat kök som du har tillgång till dygnet runt.

 

Grupper är naturligtvis varmt välkomna till oss på Djurvik. Här finns totalt 47 bäddar och vi ordnar gärna måltider på beställning.

 

Här hittar du oss: Vik av till vänster från riksväg 1 i Gottby (8 km från Mariehamn mot Eckerö). Från Gottby är det raka vägen ca. 4 km till Gästgården.

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer