Location

Eckerö Hotell & Restaurang

Bo bekvämt i Eckerö centrum

På Eckerö hotell bor du bekvämt mitt i naturen och centralt till olika aktiviteter och äter gott i vår restaurang. Vi har 40 dubbelrum varav 9 är familjerum och extra bäddar finns att tillgå (totalt 137 bäddar). Rummen är utrustade med dusch, wc, fön, telefon och kabel-TV. Flera rum med eget kylskåp. Gratis trådlöst bredband för hotellets gäster. Internetpunkt i receptionen dagtid. Det finns 2 stycken bastur som man kan slappna av i efter en lång och intressant dag i Eckerö.

Vår restaurang har fulla rättigheter, och baren samt vår ute-terass är öppna under högsäsong. Hos oss kan du njuta av färsk fisk som nyss har tagits upp ur Ålands hav eller av goda filéer från den glödande grillen. Ålands egen Elvis, Ronald Karlsson, är köksmästare och tillagar specialiteterna som du bara kan få hos oss, till exempel Flamberad Roquefortstek som serveras i stekpanna och Plankstek à la Eckerö Hotell.

Vi arrangerar också specialaktiviteter efter önskemål – födelsedagsfester, företags- och julfester med mera. Då kan vi dansa både ute och inne bara vädret tillåter.
Från vårt hotell har du möjlighet att snabbt och enkelt ta dig runt till alla sevärdheter och evenemang i Eckerö: Leklandet, Eckeröhallen och Curlinghallen ligger endast på 100 meters avstånd. Till  Eckerö Golf och Smart Park är det bara 4 km från oss.

eckerö-hotell-dessert  eckerö-hotell-restaurang  eckerö-hotell-mat

eckerö-hotell-terrass  eckerö-hotell-uteservering 

 

Konferens

Vi har plats för 70 personer (stolsittning), 50 personer (skolsittning) eller 32 personer (U-bordssittning).

Vi har modern AV-utrustning, LCD-projektor, tv/kopieringsservice och grupparbetsrum. Vid behov finns det högtalaranläggning med mikrofon.

I konferenspaket inkluderas alltid vatten, apelsinjuice, äppelsaft och godis.

Vi ha trådlöst bredband inom konferenslokalen samt i grupprummen och också  i våra hotellrum. En skild internetservicepunkt finns i hotellets reception.

eckerö-hotell-konferens  eckerö-hotell-höst

 

 

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Restaurang Nautical

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Restaurang Cikada

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer