Location

Fisketorpet & Fågelvik

fisketorpet___fagelvik_start

Lugnet som granne på Korsö…

Bo i en stockstuga med strandbastu, bra fiskevatten och utsikt över Ålands skärgård, det är en bra grund för en avkopplande semester. På vår vackra naturstrand och med lekplats för barnen kan du njuta tillsammans med familjen.

 

Vacker övärld

Fågelvik ligger på ön Korsö i Ålands östligaste kommun, Brändö.
Med skärgårdsfärjan tar det 2,5 timme från Hummelvik på fasta Åland. Från Osnäs som ligger på finska sidan tar det bara en halvtimme. När du reser skärgårdsvägen upplever du en av världens vackraste övärldar.

 

Aktiviteter

På området finns strandbastu med elspis och dusch. För barnen finns en lekplats med gungor och sandlåda.

Stugorna är 36 kvm och i stugpriset ingår roddbåt och i övernattningspriset ingår bastu, söndagsbyte gäller. Övriga kan boka bastun. Fiskekort säljes och fiskeguide kan ordnas om så önskas.

 

Fisketorpet B&B

Du kan också bo i vårt Bed n’ Breakfast, där vi har tre rum för två personer och ett rum för fyra personer. Vi har allergivänliga rum, men det finns också rum för de som vill ha katter, hundar eller andra små husdjur med.

 

Avstånd

Mariehamn: 60 km + färja från Hummelvik

Åbo: 80 km + 35 min färja från Osnäs

Affär: 7 km

Granne: 20 m

Klippstrand: 50 – 120

 

Välkommen!
önskar Heikki Hytönen, fiskeguide.

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer