Location

Glada Laxen

Ät gott, sov gott och upplev den åländska skärgården…

Ute på Bärö i Kumlinge i Ålands östra skärgård ligger Glada Laxen. Här är paradiset för Dig som vill njuta av god mat och bra boende i rofylld miljö nära havet.

Restaurangen ligger bara några meter från vattnet och vi är kända för våra goda fiskrätter. Inomhus har vi plats för ca 30 personer inomhus i restaurangen och på terrassen ytterligare ett  40-tal personer.

Du bor bekvämt i dubbelrum och har tillgång till bastu. I vår hotelldel finns 7 vackert inredda dubbelrum med plats för extrasäng. Perfekt för små konferenser som vill uppleva närheten till natur och vatten. Med modern teknik och flexibel möblering kan vi ta emot 14 personer. Vårt kreativa klimat samt möjligheter till bra aktiviteter ger oförglömliga minnen hos deltagarna, t ex vandring, fiske och sälsafari.

Utsikten från vårt utsiktstorn med en höjd på 40 m erbjuder svindlande vackra vyer runt skärgården.

Gästhamnen med plats för ca 20 båtar har ett djup på 3 m tryggt för alla vindar. I hamnavgiften ingår el, sopstation, dusch och toalett. Bastu kan fås mot beställning.

 

Öppet

Vi har öppet 1 juni-30 september 2014. Restaurangen har öppet 11 juni till 31 augusti: kl 14-21, juli: kl 8–22. Övriga tider på beställning.

 

Så här tar du dig till Glada Laxen

Till Bärö kan man antingen ta sig med egen båt eftersom Glada Laxen ligger alldeles invid farleden. Eller så kan man åka med färjan m/s ”Frida” efter beställning.

Här hittar Du turlistan för Skärgårdstrafiken.

 

Välkommen till Bärö och Glada Laxen!

 

Boka nu!

 

 

Glada Laxen_3317   IMGP3373

Features


Related Services

Lägerelden

Läs mer

JaRo Guiding

JaRo Guiding erbjuder ett brett urval av olika fiskeaktiviteter runt Eckerö. Det finns turer som passar för de som aldrig fiskat förut till proffs, och om ingen av standardturerna passar så ordnar jag specialarrangemang efter förfrågan.

Läs mer

Vargata besöksbrygga / Wikens Wänner r.f.

Välkommen till en besöksbrygga för 10-15 båtar från när och fjärran på Vårdö, i Båthusviken i Vargata by 60°14’33.6″N 20°19’40. Som gäst har du tillgång till toaletter, färskt vatten, lånecyklar med kärror om du t. ex. vill handla i ortens välsorterade lanthandel på 800 meters promenadavstånd. Det finns en liten sandstrand och ett hopptorn för de äldre simkunniga. Vissa dagar kommer vi att kunna erbjuda nybakat från den lokala bagaren.

Läs mer

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Restaurang Nautical

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer