Location

Granbergs Gästhus

Välkommen till Åland och välkommen till Granbergs Gästhus. 

Alla våra hus ligger i närheten av idylliska gamla fiskeläget Käringsund på Eckerö som är beläget i väster – nära havet och nära naturen.

 

Välkommen till Åland och Granbergs Gästhus! Alla stugor och hus ligger i närheten av det idylliska gamla fiskeläget Käringsund i Eckerö som är beläget i väster – nära havet och nära naturen.

Välj mellan att hyra stuga med lantlig charm, hus med högsta standard i enskilt strandläge eller dubbelrum i gästhemmet.

I varje hus finns bl. a. badrum med dusch och golvvärme, tvättmaskin, satellit-TV och Wi-Fi samt barnsäng och barnstol. Även roddbåt hör till varje hus.

Intill husen finns en strand. Kanot- och cykeluthyrning ligger på 1,5 km:s avstånd.

Husdjur är tillåtna i viss mån: en hund per hus.

Vill du prova på något alldeles extra? Hyr motorbåten ”Felicia” – populära båtuflykter som tar dig med på äventyr i den åländska skärgården. Upplev orörd natur med sjöfåglar och stora gråsälskolonier, fiska och bada.

Se de vilda djuren på nära håll! Följ med på en oförglömlig safaritur på Eckerö, en guidad rundtur i vilthägnet där du får se kronhjortar, dovhjortar, vildsvin samt strutsar. Turen utgår från Ålands jakt- och fiskemuseum i Käringsund och tar ca 45 minuter.

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer