Location

Gröna Uddens Camping

En modern campingplats, naturskönt läge & gångavstånd till Mariehamns centrum!

 

Gröna Uddens Camping ligger naturskönt och avskilt vid stadsviken Slemmerns strand. Till Mariehamns centrum är det bara några minuters skön promenad, förslagsvis genom naturparken Tullarns äng. Den som är ute efter shopping eller är kulturellt intresserad har mycket att välja på i Mariehamn. I centrum finns många specialbutiker och flera spännande museér. I staden finns en rad trevliga restauranger vars uteserveringar sommartid är ett populärt tillhåll för semesterglada människor.

Boendealternativ – Nyhet övernattningsstugor!

Gröna Uddens camping erbjuder flera olika boendealternativ. Du kan bo i eget tält eller i egen husvagn eller husbil. I samtliga fall rekommenderar vi att du förbokar din vistelse. Speciellt viktigt är detta ifall du behöver tillgång till el. Använd gärna bokningsfunktionen på vår hemsida. Merparten av våra gäster kommer alltjämt obokade, men fördelen med bokning är att du garanteras plats på området.
I år kan vi även erbjuda övernattning i stuga, något som efterfrågats av många. Vid säsongsstarten står 10 högklassiga övernattningsstugor för 1-4 personer klara att tas i bruk. Samtliga med kylskåp och kokmöjlighet samt trädäck med tak och sjöutsikt. Stugorna kan bokas via bokningsfunktionen på hemsidan eller via din resebyrå.

grona-udden-stuga

 

Nyhet – minigolfbana!

Inför säsongen erbjuder vi dig en nybyggd och högklassig 18 håls minigolfanläggning.
Välkommen!

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Read more

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Read more

Finnö stugby

Read more

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Read more

Hotell Pommern

Nya Hotell Pommern öppnar i mars 2015.

Read more

Gästhem Neptun

Read more

Maxinge Center

Read more

Käringsunds campings pub & café

Read more