Location

Gröna Uddens Camping

En modern campingplats, naturskönt läge & gångavstånd till Mariehamns centrum!

 

Gröna Uddens Camping ligger naturskönt och avskilt vid stadsviken Slemmerns strand. Till Mariehamns centrum är det bara några minuters skön promenad, förslagsvis genom naturparken Tullarns äng. Den som är ute efter shopping eller är kulturellt intresserad har mycket att välja på i Mariehamn. I centrum finns många specialbutiker och flera spännande museér. I staden finns en rad trevliga restauranger vars uteserveringar sommartid är ett populärt tillhåll för semesterglada människor.

Boendealternativ – Nyhet övernattningsstugor!

Gröna Uddens camping erbjuder flera olika boendealternativ. Du kan bo i eget tält eller i egen husvagn eller husbil. I samtliga fall rekommenderar vi att du förbokar din vistelse. Speciellt viktigt är detta ifall du behöver tillgång till el. Använd gärna bokningsfunktionen på vår hemsida. Merparten av våra gäster kommer alltjämt obokade, men fördelen med bokning är att du garanteras plats på området.
I år kan vi även erbjuda övernattning i stuga, något som efterfrågats av många. Vid säsongsstarten står 10 högklassiga övernattningsstugor för 1-4 personer klara att tas i bruk. Samtliga med kylskåp och kokmöjlighet samt trädäck med tak och sjöutsikt. Stugorna kan bokas via bokningsfunktionen på hemsidan eller via din resebyrå.

grona-udden-stuga

 

Nyhet – minigolfbana!

Inför säsongen erbjuder vi dig en nybyggd och högklassig 18 håls minigolfanläggning.
Välkommen!

Features


Related Services

svarta-katten-exteriör

Svarta katten

Mysigt café i ett av Mariehamns äldsta kvarvarande hus. Svarta katten serverar bl. a. hembakat kaffebröd, smörgåsar och lunch och tar även emot beställningar på kakor, tårtor och smörgåstårtor.

Läs mer

långören-hus

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

cafe-humlan-exterior

Humlan Café och Loppis

Humlan Café och Loppis ligger i Lemland alldeles efter kyrkan. Vi serverar fika med hembakat samt lättare lunch, mackor och sallad i vårt nybyggda växthus. Titta gärna in i vår loppis i gröna huset och kanske gör du ett fynd.

Läs mer

brobacka-bäddar

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

maskot-smart-park2

Smart Park – familjeparken på Åland

Lek och busa i Smart Park och bekanta dig samtidigt med Ålands spännande historia och kultur.

Läs mer

lumparby-ollas-fika

Café och hantverksbutik Lumparby Ollas

Läs mer

finno-hus

Finnö stugby

Läs mer

lokskar-stuga

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer