Location

Gustavssons Stugor

Välkommen på stugsemester till Gustavssons på Föglö, Hastersboda.

Vi erbjuder 3 stugor med havsutsikt och avskilt läge på en udde. Möjlighet till vistelse på våra holmar och öar för fiske, sol och bad.

Stugorna är 45m² + 12 m² altan med utemöbler och de ligger ca 30–50 m från stranden. De har två sovrum och kök/rum-kombination. Det finns 4 bäddplatser. Varmt och kallt vatten, tvättrum med dusch och ett eget utedass med tvättställ (kallt vatten). De tre stugorna har en gemensam strandbastu med badbrygga.

Stugorna är utrustade med elvärme, elspis med ugn, kaffebryggare, brödrost, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, strykjärn, dammsugare, radio, TV, Wi-Fi, utegrill, samt en gemensam fiskrök vid stranden.
Mer information om våra stugor finns på vår hemsida.

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer