Location

Hasslebo Gästhem

Ekologiskt gästhem på Kumlinge

Vårt lilla familjära gästhem mitt i det paradisiska öriket är idealiskt för semester och möten året om! Njutning och äventyr i samklang med vår omgivande natur är vårt erbjudande. Att integrera turismverksamhet i konsekvent ekologiskt kretslopptänkande är unikt i skärgården.

Hasslebo Gästhem har tre nyrenoverade dubbel- och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu. Gästhemmet är anslutet till fiberkabel-nätverket för trådlös och snabb internettillgång.

Hasslebos hustomtar är våra lekfulla katter, och stallet intill hyser flera hästar samt åsnorna Gunnar och Donke.

 

hasslebo-gästhem-sovrum  hasslebo-gästhem-skutan  hasslebo-gästhem-ekan


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer

Amalia

Läs mer

Nordbergs stugor

Läs mer

Fågelvik Logi & Café

Läs mer