Location

Hotell Brudhäll

Fantastiska Kökar…

Brudhälls moderna skärgårdshotell ligger mitt på den vackra ön Kökar. Det är ett riktigt smultronställe för Dig som söker lugn och ro samt upplevelser utöver det vanliga. Här kan Du njuta av en unik kultur och säregen natur, utsökt mat tillagad av lokala råvaror efter egna recept. Restaurangen ingår i projektet Skärgårdssmak.

 

Boendet är en viktig del av resan!

Brudhäll har 19 hotellrum och en svit. Fyra av hotellrummen har loft med två extrabäddar. Sviten har förutom dusch och wc även en egen bastu och pentry. Närheten till havet och naturen ger dig en enastående frihetskänsla.

Alla rum är allergivänliga och har wc och dusch.

 

Njut av maten och utsikten!

Vår restaurang har naturligtvis en smak av skärgård. Vi använder lokala råvaror och tillreder maten enligt recept som har nära anknytning till Kökar. Restaurangen har fulla rättigheter och har plats för 100 gäster. Under högsäsong kan Du njuta av maten på våra uteserveringar.

Grupp- och konferensgäster ombedes att boka i god tid.

 

Gästhamnen

Karlby gästhamn ligger alldeles intill Brudhäll och är skyddat för vindar. Du hittar till oss genom att följa den kummelmärkta farleden från Kökarsfjärden

 

Service & kommunikation

Inom 150 meter från Hotellet finns en välsorterad butik, post och bank. Skärgårdens bilfärjor trafikerar Kökar dagligen.

 

Öppet

Under högsäsong är anläggningen öppen från maj-september. Övriga tider under året öppet mot bokning.

 

Bokning

Kontakta oss så hjälper vi till! Bokningen är öppen året runt.

 

 

hotell_brudhall_start

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Restaurang Nautical

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Restaurang Cikada

Läs mer