Location

Hotell Cikada

Välkommen till hotell Cikada!

Hos oss erbjuds ni ett mycket prisvärt hotell där ni har nära till allt. Det är promenadavstånd till de flesta sevärdheterna i Mariehamn. Till segelfartyget Pommern är det 100 meter och på  5-10 minuter har du fått en fin promenad till centrum med shopping och restauranger. Till färjeterminalerna är det 400 meter och till sjöfartsmuseet 50 meter…

Hotell Cikada har 84 rum fördelade på tre våningar med hiss. Här finns de mest efterfrågade faciliteterna såsom fritt trådlöst internet (wlan) i alla rum.

 

Rummen

Våra rum är fräscha och har hög bekvämlighet. Alla rum har två sängar, skrivbord, badkar/dusch, TV, telefon, radio. Vi erbjuder även allergirum och rum speciellt anpassade för rörelsehindrade. Som boende eller konferensbesökare är du välkommen att nyttja bastu (2 st), solarium och vår ute- och innepool.

 

Konferens

På hotell Cikada driver vi även konferensverksamhet. Vi har flera moderna konferensrum och utrymmen för 80 personer, 3 st grupprum (för 8 personer vardera) samt så kallade multirum för 60 personer.

 

Service dygnet runt

Vår reception håller öppet dygnet runt med service för våra gäster, och restaurangen med uteservering håller öppet alla dagar. Välkommen att kontakta oss för mer information!

 

 

cikada_hotell_uteservering2

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer