Location

Isakssons Stugby

Fridfullt i havsmiljö….

Vår stugby ligger på Föglö i byn Hastersboda i den åländska skärgården. Isakssons stugby är ett paradis för Dig som vill ha lugn och ro eller bara kunna njuta av vacker skärgård och glittrande hav.

Vi ger Dig möjlighet till många fina upplevelser och vi är måna om våra gäster, så Du får alltid bra service. Vår lugna havsmiljö är naturskön och rofylld, det perfekta andrummet för härlig avkoppling. Till den pittoreska byn Degerby är det 16 km och här finns det butik, post, bank, restauranger, simhall och ett museum.

Kommunikationer

Föglö ligger centralt beläget i den åländska skärgården och det finns många alternativ att ta sig till oss.

Boende

Våra stugor passar Dig som uppskattar enkelhet, funktionalitet och storslagen, fridfull och orörd natur.

Vi har 8 lite större stugor med vacker havsutsikt.

Isakssons stugby  isakssons-kitchen 

isakssons-vardagsrum2  isakssons-badrum  isakssons-sangar2

Vandring

En fantastisk natur upptäcker Du när Du tar dig runt vår naturstig. Vackra blommor och omväxlande natur gör vandringen till en underbar och minnesvärd upplevelse.

Fiske

I våra och grannbyarnas stora fiskevatten lurar gäddan och andra fina fiskar och det finns tillgång till båtar. Efter avslutad fisketur kan Du röka fisken i någon av våra fiskrökar.

Familjevänligt

Här trivs hela familjen och barnen har mycket att utforska bland släta berghällar och grunda havsvikar. Ta matkorgen med och gör en båtutflykt och passa samtidigt på att prova fiskelyckan.

 

Välkommen till Isakssons stugby… för en lugn stund i livet…

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer