Location

Käringsund Resort & Conference

Käringsund ligger på västra sidan av Ålands mesta semesterkommun Eckerö. Här finns allt ni behöver för en härlig semester med familjen, en träff med Era vänner, en inspirerande konferens eller en fångstrik guidad fiskeresa med kompisgänget.

KäringsundResortConference_aktivitet fiske konferens  KäringsundResortConference_terrass pool

KäringsundResortConference_terrass pool view sommar  KäringsundResortConference_strand gungor barn

 

Aktiviteter

Hos oss kan Ni bla spela minigolf, tennis, beachvolley, boule eller curling eller besöka Leklandet. Varför inte hyra en båt, kanot, kajak, trampbåt, trampbil eller en cykel för en dagstur i den åländska naturen.

Under högsommaren erbjuder vi ett fullspäckat evenemangsutbud med allt från Postrodds- och midsommardanser till sportevenemang som Käringsundsloppet, semesterloppet och Käringsund triathlon. Ni får absolut inte missa sommarens oxfiléfrossa eller grillbuffé med trubadurunderhållning. Följ upp vad vi har på gång på www.karingsund.ax.

KäringsundResortConference_aktivitet tennis  KäringsundResortConference_aktivitet trampbilar

KäringsundResortConference_evenemang triathlon  KäringsundResortConference_aktivitet fiske båt

 

Konferens- och fiskepaket

Våra konferens- och fiskepaket är välplanerade och håller hög klass. Konferensanläggningen direkt intill havet rymmer totalt 230 personer. Mest kännetecknande för lyckade möten och konferenser är programmet. Vi har hela Ålands hav som spelplan och kan arrangera allt från fiskturer, sälsafarin eller fartfyllda ribbåtsturer till lugna tematiserade grillaftnar intill stranden med egen bastu och badtunna. Gärna festar vi till det lite med show också.

KäringsundResortConference_konferens aula  KäringsundResortConference_restaurang

KäringsundResortConference_evenemang fest  KäringsundResortConference_restaurang servering personal

 

Boende

Käringsund Resort & Conference har ett mycket brett boendeutbud med allt från förmånliga sovstugor till Ålands kanske mest exklusiva Strandbyvillor, bara 10 meter från egen kajstrand.

KäringsundResortConference_bungalow interiör view  KäringsundResortConference_bungalow bastu toalett

KäringsundResortConference_bungalow bastu terrass  KäringsundResortConference_bungalow bastu interiör

 

Bokning

För mera information om vårt boendeutbud besök www.karingsund.ax.

 

Välkomna!

Bokningen öppen året runt – ring +358 18 38 000 så hjälper vi Er.

BokaNu_svenska

Features


Related Services

Vargata besöksbrygga / Wikens Wänner r.f.

Välkommen till en besöksbrygga för 10-15 båtar från när och fjärran på Vårdö, i Båthusviken i Vargata by 60°14’33.6″N 20°19’40. Som gäst har du tillgång till toaletter, färskt vatten, lånecyklar med kärror om du t. ex. vill handla i ortens välsorterade lanthandel på 800 meters promenadavstånd. Det finns en liten sandstrand och ett hopptorn för de äldre simkunniga. Vissa dagar kommer vi att kunna erbjuda nybakat från den lokala bagaren.

Läs mer

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Restaurang Nautical

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Maxinge Center

Läs mer