Location

Krokens Fritidsstugor

Krokens stugor ligger i en vacker havsmiljö i Eckerö. Här finns totalt 6 stugor med plats för 4-6 personer utrustade med alla bekvämligheter.Egen bastu finns i 3 stugor men även en gemensam strandbastu.Roddbåten ingår i stughyran, båtmotorer finns att hyra och fiskekort säljs.Bra fiskevatten med närhet till trolling till havs.

Stugorna och miljön passar bra för barnfamiljer. Låggrund sandstrand, sandlådor, gungor och bollplan lockar. Endast 800 meter längre bort finns Degersands havsbad, Ålands enda strand med naturliga sanddyner, där du också kan njuta av sol och bad. Där finns även Degersand café & restaurang.

Från färjeläget i Berghamn är det 10 km och från Mariehamn ca 40 km. Till närmsta butik är det 20 km.

För mer information om stugorna, priser samt bokning; 

Eckerö Linjen www.eckerolinjen.se .Kommer du från Finland; www.alandsresor.fi

Viking Line www.vikingline.se

 

 

 

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer