Location

Marbyfjärdens Stugor

Välkommen till oss!

Marbyfjärdens stugor ligger vackert vid havet på solsidan av Eckerö! Stugorna är naturskönt placerade i skogsgläntor och håller hög nivå både vad gäller boende och utrustning. Strandområdet är vidsträckt med barnvänlig sandstrand och gillestuga. Sommar, höst, vinter eller vår? Hos oss är Ni alltid lika varmt välkomna eftersom våra stugor är byggda för boende året runt.

 

marbyfjarden-hus (1) marbyfjarden-ute marbyfjarden-strand

 

Vi arrangerar guidade jaktturer och erbjuder prisvärda sport- & fiskepaket. Orientering är vår specialitet. Kartor finns att tillgå och banor kan läggas upp enligt önskemål. Slå en signal så hjälper vi er!

Läs mer på vår hemsida.

 

Jaktresor

Upplev den traditionella åländska rådjursjakten! Vi erbjuder möjlighet till varierad jakt på rådjur där du kan välja jaktform och tid, morgon eller kväll. Områden är cirka 1.000 ha stort, variernade terräng med myrar, åker, bergsområden och vattendrag.

 

Jaktformer:

● Hundjakt med tax. Möjlighet att ta med egen tax (enda rasen som är tillåten vid rådjursjakt på Åland)
● Pass i torn
● Pyrsch

 

Jaktpaketet innehåller:

● Boende (linne och slutstädning)
● Jakt

 

marbyfjarden-jakt-stuga marbyfjarden-jakt-skog

 

Ytterligare information ges av Brage Eklund +358 400 861 769.

 

 

Fiskeresor

Stort fiskekortsområde! Spinnfiske efter öring, gädda och abborre. Bra angöringsmöjligheter vid pontonbrygga. Utmärkta fiskevatten.

 

Fiskepaketet innehåller:

● Boende (linne och slutstädning)

● Båtar med snurra och 10 liter bensin

● Fiskekort (Eckerökortet)

● Strandbastu

 

marbyfjarden-fiskjakt marbyfjarden-fiskjakt-bat

 

Ytterligare information ges av Brage Eklund +358 400 861 769.

 

Boende

Du kan välja att bo i en av de sju bekväma stugorna eller i den lite lyxigare Villa Strandpärlan. Allt boende är anpassat för årets alla årstider och var du än väljer att bo har du tillgång till egen roddbåt och till den vedeldade bastun på området.

 

Stugorna finns i två olika varianter:

 

Lyckan (50 m²)

Välutrustade stugor i ett plan. Lämpliga för upp till sex personer med tre sovrum, allrum, kök, dusch, wc, elspis, kyl, frys, mikro, radio, TV, DVD, öppen spis, utemöbler och grill.

 

Loftet (69 m²)

Våra extrastora stugor i två plan med sovloft. Lämpliga för upp till åtta personer med två sovrum och sovloft, allrum, kök, dusch, wc, elspis, kyl, frys, mikro, radio, TV, DVD, öppen spis, utemöbler och grill.

 

marbyfjarden-boende-3 marbyfjarden-boende-1 marbyfjarden-boende-2

 

Villa Strandpärlan (170 m²)

Nybyggd lyxig strandvilla med en stor terrass och utsikt över Marbyfjärden och Ålands hav. Strandpärlan lämpar sig för upp till åtta personer och är perfekt för en lyxsemester, bastuweekend eller för en mindre konferens. Villan har tre sovrum, tre badrum, elbastu, utejacuzzi, elspis, mikro, kyl/sval/frys, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, tvättmaskin, torktumlare, tv och internetanslutning (fiber). Delar av stugan är handikappanpassade. Vi kan även ordna konferensutrustning och catering.

 

marbyfjarden-villa marbyfjardens-utsikt

 

Service:

Fri tillgång till vedeldad strandbastu med dusch och stor gillestuga med öppen spis. Klädvårdsrum finns i samma byggnad med tillgång till tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda. På området finns lekplats med lekstuga, beachvolleynät, gemensam fiskrök och grillhus.

Fiskekort finns att köpa och ni kan även hyra båtar, motorer, lakan och handdukar. Vi arrangerar guidade jaktturer och erbjuder prisvärda sport- och fiskepaket. Vår specialitet är orientering och vi kan erbjuda kartor och hjälp med uppläggning av banor efter önskemål. Stugorna är rökfria och husdjur är inte tillåtet. Vi kan även ordna slutstädning av stugorna mot betalning vid efterfrågan.

 

 

 

 

 

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer