Location

Mariebad

Ett badhus för alla åldrar

Både barn och leksugna vuxna roar sig utomhus på badstranden eller inomhus i den populära rekreationsbassängen med sina vattenfall och virvlar. Från det höga tornet slingrar sig en hisnande vattenrutschbana direkt ner i bassängen.

I badhuset finns även en motionsbassäng och en undervisningsbassäng. Vintertid kan du vinterbada.När du söker lugn och ro passar det bra med skön avkoppling i spa- eller relaxavdelningen.

Badhuset har även ett cafe. Sommartid är det även servering utomhus.

Unikt läge vid strandkanten
Med sin utbyggnad över vattnet i Slemmern bjuder Mariebad dig på en vacker sjöutsikt. Njut av den svalkande sjöbrisen på uteserveringen eller på trädäcket som löper runt hela byggnaden. Det unika läget innebär även att badhuset har en egen sandstrand för bad i vikens salta vatten. Badstranden har öppet dagligen  kl 10-20 och att det är gratis att besöka stranden. Man kan också hyra solstol eller låna parasoll. Det finns glasskiosk och restaurang med uteservering vid stranden också.

04062816071574

 

Träningsläger

Den perfekta aktIviteten för träningsläger!
Mariebad passar för alla åldrar och för alla typer av sportgrupper – både simmare och andra sportutövare, som fotbollsspelare eller hockeyspelare. Boka en eller flera banor i motionsbassängen för träning.

Ett besök i äventyrsbadet kan vara den perfekta avkopplingen för hela laget efter tuffa matcher eller träningar på någon annan idrottsplats. Du har också möjlighet att boka relaxavdelningen för hela laget. Avdelningen rymmer ca 20 personer och erbjuder privata omklädningsrum, bastu, ångbastu och bubbelpool.

Sköna behandlingar, som t.ex. massage i preventivt syfte kan bokas för både enskilda och för hela laget.

 

Relaxavdelning

Relaxavdelning med sköna sittmöbler och omklädningsrum, ångbastu, bastu, bubbelpool och konferensrum.Kan bokas för privata tillställningar.

Vi ordnar gärna också servering och någon behandling till gruppen, skräddarsydda aktiviteter är inget problem!

Spa-avdelning med olika behandlingsalternativ samt ett spa-kar.Behandlingsrummen på övre våningen sköts av olika privatföretagare. Du får information och bokar Din behandling direkt hos spa-avdelningen.

 

 

04120713513219Mariebad

 

 

 

 

 

 

 

Grupp & Konferens

Gruppaktiviteter
Om du söker upplevelser att förgylla den gemensamma tiden med är ett besök på relaxavdelningen en utmärkt kvällsaktivitet för konferensgäster och andra grupper. Spa-terapeuterna skräddarsyr gärna behandlingsprogram för gruppen enligt dina önskemål.

I badhusets relaxavdelning finns det rum för ca 20 personer. Egna omklädningsrum, bastu, ångbastu och bubbelpool. I priset ingår naturligtvis även besök i äventyrsbadet och motionsbassängen.

Mat och dryck kan alltid beställas från badhusets café.

Konferens
Mariebad erbjuder dig ett konferensrum med sittplatser för 14 personer. Rummen är standardutrustade med whiteboard, skrivblock och OH. Övrig utrustning kan beställas.

 

04120713573977

Öppettider

Må 12.00-22.00
Ti-Fre  06.00-08.00 (OBS! Morgonsimning 1.6-31.8 endast tisdag och fredag, biljett samt lås skall förköpas)
Ti-Fre 10.00-22.00

Lö-Sö 10.00-18.00

Kassan stänger en timme innan badhuset stängs. Vid gruppbokning kan relaxavdelningen även hållas öppen andra tider.

Sista insläpp en timme före stängning, bassängerna lämnas senast 30 minuter före stängning.Parkering för 93 parkeringsplatser.

Bassänger

Rekreationsbassäng med olika vattenattraktioner, som vattenkanoner, strömkanal, grotta med vattenfall massagenischer, en bassäng som porlar från botten m.m. Separat barnbassäng för de minsta. Utsimningsbassäng. 55 meters rutschbana. Bubbelpool och gemensam ångbastu. Traditionell bastu finns i alla omklädningsrum. Undervisnings- och terapibassäng Motions- och tävlingsbassäng med 8 banor á 25 meter och med 2 meters banbredd. Till bassängen finns Omega tidtagningssystem.
Utomhus badstrand med anlagd sandstrand, gräsmatta och beachvolleyplan i sand samt en badbrygga. Vintervak i Slemmern på husets östra gavel vintertid.

 

Bra att veta:

Badhuset har ett vändkors i entrén, genom vilket man passerar med ett kort med magnetremsa. Kortet är programmerat med så många besök eller den tid som de olika biljettyperna har enligt prislistan. Standard besökstid är 3 timmar, längre besök mot tilläggsbetalning.

Skåpen i omklädningsrummen låses med hänglås. Du kan köpa Ditt hänglås i receptionen eller ta med ett eget.

Mariebads ordningsregler finns tillgängliga i entrén, vid bassängerna och på hemsidan. Besök i badhuset sker på eget ansvar och föräldrar ansvarar för sina barns säkerhet, trots att badhuset naturligtvis har badvakter för att upprätthålla säkerheten.

På Mariebad tillåts inte simning i shorts. Vid behov kan du låna ett par simbyxor i receptionen mot pant.

Inträde till badhuset utan vuxen (20+) i sällskap 8 år.Åk i rutschbanan 8 år (barn under 8 år kan åka tillsammans med vuxen) Morgonsimning 16 år .

Rökning och förtäring av medförd alkohol är inte tillåtet i badhuset. Endast mat och dryck som serverats av café tillåts. Glasflaskor är förbjudna i hela badhuset.

Äventyrsbadet är alltid bemannat med badvärdar, som upprätthåller ordning och säkerhet samt står till Din tjänst vid behov. Motionsbassängen bevakas inte kontinuerligt av personalen.

 

04120714014226

 

Varmt välkomna!

 


Related Services

Åland Curling

Läs mer

Team MassageNu – Mariebads SPA

Professionella massagebehandlingar där du kan välja mellan terapeutiska, avslappnande, eller förebyggande behandlingar med inriktning på friskvård och välbefinnande.

Läs mer

Mercedes Chocolaterie

Läs mer

Bollhalla

Läs mer

Islandia

Läs mer

Vikingahallen

Läs mer

Högskolan på Åland

Läs mer

Viking Line Buss

Läs mer