Location

F:ma Erik Mattsson

Mattssons – allt Du behöver

mattsson_start

 

Lätt och bekvämt med allt under samma tak

Mitt på Åland – längs huvudväg 2, 10 min norrut från Mariehamn ligger Mattssons. Hos oss hittar du allt inom livsmedel. Utöver traditionella basvaror så erbjuder vi också , nygräddat bröd från lokala bagerier, stor kött- och fiskdisk med personlig betjäning. Stor frukt och gröntavdelning som säsongsvis erbjuder ett stort sortiment närproducerade frukter, grönsaker och bär.

 

  • Stort sortiment av husgeråd, textilier, kläder och skor. Vi erbjuder även det mesta inom järn och bygg. Vårt stora utbud täcker behoven för hemmafixare och proffs. Vi har även heminredning och elektronik för både ute- och innebruk! Den trädgårdsintresserade hittar det mesta för pysslet i trädgården; frön, lökar, redskap och maskiner, mylla och torv.Mattssons-borr

 

  • Café
    Vårt cafe har blivit en riktig möteplats för våra kunder, det är här vi träffas för en fika och en kort liten pratstund. Njut av en kopp av vårt specialbryggda kaffe med något smaskigt gott till eller varför inte en smörgås.

 

  • Spel
    Hos oss finns det många chanser till att bli miljonär. Spela på lotto, Keno eller tips eller låt hästarna bli din fortuna. Vi är ombud för ATG som har många spännade spelmöjligheter varje dag.

 

Besök vår hemsida för aktuella erbjudanden.

 

Välkommen till Mattssons i Godby!


Related Services

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Maxinge Center

Läs mer

Käringsunds campings pub & café

Läs mer

Amalia

Läs mer

Marskogens lamm

Läs mer

Fågelvik Logi & Café

Läs mer

Johannas hembakta

Läs mer

Peders Aplagård Ab

Läs mer