Location

ML-Form & stugan Norrhavs Lisa

Marlene Lindbäck

Jag lever och bor på Åland med kär familj, djur, natur och havet. Jag jobbar främst med bildkonst, keramik och textila mönstertryck. Mitt formspråk och min inspiration kan alltid kopplas till livet på en ö mitt i Östersjön och mötet med människor och naturen runt mig.

Stugan Norrhavs Lisa

Den lilla stugan Norrhavs Lisa erbjuder en oförglömlig naturupplevelse, där böljande granitröda klippor möter öppet hav. Boendet för 1-6 personer är enkelt men samtidigt unikt. Norrhavs Lisa består av en sovstuga, en paviljong, en bastu, en ute-toa samt ett vildmarksbad. Här kan Du måla, fotografera, skriva, fiska eller bara njuta av tystnaden och långa härliga klippromenader. Här kan Du också få uppleva vackra solnedgångar och mäktiga höststormar.

Hyran för april, maj, september och oktober är för 1 person 500 €/vecka eller för 2-6 personer 300 €/person/vecka. Två veckor för 1 person för 700 € respektive för 2-6 personer för 400 €/person. För juni, juli och augusti är hyran för 1-4 personer 750 €/vecka eller 1300€/två veckor samt för 5-6 personer 1000 €/vecka och 1550 €/två veckor. För mer info, se hemsidan: www.mlform.ax.

 

Kurser i en unik miljö

Kurser i Personlig utveckling & Mindfulnessmåleri på stugan Norrhavs Lisa ordnas i april, maj, juni, september och oktober. I priset ingår tre nätter på Norrhavs Lisa (delar sovstuga två och två), program 10.30 -16.30 och därefter egen tid i en unik och naturskön miljö: bastubad, grillmiddagar, klippromenader, vildmarksbad och kanske en och annan solnedgång. Pris: 580 €/person, i det ingår frukost, lunch, fika, middag, kvällsmål, material, kursprogram och boende i Geta vid det mäktiga Norrhavet. Läs närmare på www.mlform.ax. ml-form-stuga  ml-form-strand ml-form-stuga-sovrum  ml-form-stuga-inter


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Ele & Kele

Hos Ele & Kele hittar ni Ålands största urval av åländsk granit och unika smycken med pressade blommor från den åländska naturen.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Maxinge Center

Läs mer

Byggvaruhuset

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer