Location

Park Alandia Hotell

Bo bekvämt mitt i staden!

Vårt hotell ligger precis vid shoppinggatan i centrum av Mariehamn. Du har gångavstånd till hamnarna, affärer, nattklubbar och sevärdheter. Under din vistelse bor du bekvämt och kan njuta av restaurangens specialiteter.

I gatuplanet hittar du populära Park Bar med live underhållning onsdag-lördag året runt.

Konferensavdelningen har modern utrustning och kan ta emot upp till 100 personer.

Fritt trådlöst internet.

 

Vår önskan är att du skall må gott på Park Alandia Hotell!

 

Boende

Park ger dig valmöjligheter!

Vi har 79 trevliga dubbelrum – totalt 160 bäddar. Samtliga rum är rökfria och inredda med parkettgolv, bad/dusch, wc, telefon, tv, radio och hårfön. Ett av våra rum är handikappanpassat. Fritt trådlöst internet.

 

pool park_alandia_hotell_285x190

 

Hos oss kan du ta ett avkopplande bastubad och ett dopp i poolen för att slappna av efter dagens aktiviteter. Boka gärna i förväg!

 

Park Restaurang & Bar

Allt från trubadurer till coverband!

Vi erbjuder dig spännande upplevelser inom mat och underhållning. I restaurangen njuter du i lugn och ro av köksmästarens kunskaper. I puben underhåller trubadurer eller liveband dig långt in på natten onsdag-lördag.

Parks Bar är öppen alla dagar från 11.00 – 02.00.

 

Konferens – Flexibla utrymmen och god service!

Vi har konferensrum för upp till 100 personer. Konferensvåningen kan även delas upp i fyra delar med plats för 20 personer i varje rum. Vi har även fem grupprum som rymmer åtta personer. I standardutrustningen ingår modernt konferensmaterial. Tillgång till trådlös internetuppkoppling.

Traktering till konferensen kan beställas vid bokning eller på plats. Kontakta oss för mer information!

 

Välkommen att konferera hos oss!

 

 

park_alandia_hotell_konferens

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer