Location

Pellas Gästhem

Prioriterar du lugn och ro och tid för släkt och vänner under semestern? Tiina med familj hälsar dig välkommen till Pellas gästhem i avkopplande ålandsk skärgårdsnatur! Meta med barn eller barnbarn, packa picknickkorgen och ta en roddtur eller ta en kamp i kubb och avsluta med en sommarmåltid vid dukat långbord i trädgården.Under försommaren öppnades Ålands första frisbee golfbana på Lappo, en aktivitet som passar för hela familjen.

Vi har 7 självhushållslägenheter för 2-6 personer,3 stycken övernattningsstugor för 2-4 personer samt nybyggda semesterhuset Pellas Byängs.

Kom till oss för den välbehövliga vilan från vardagens måsten, och för att umgås med familj och vänner.Hoppas du känner dig som hemma hos oss på Pellas!

 

Om semesterhuset

Det nya semesterhuset, Pellas Byängs, har ett fullt utrustat, modernt kök med diskmaskin, ett vardagsrum med öppen spis, Wi-Fi, platt-TV och DVD-spelare, 3 sovrum (6 bäddar), egen bastu, grill, möblerad trädgårdsterrass och balkong.Huset ligger endast 800 meter från sandstrand och gästhamn.

 

Om lägenheter & övernattningsstugor

Alla lägenheter är rökfria och utrustade med kärl, kylskåp, spis, mikro, kaffekokare, brödrost samt wc och dusch.Trerumslägenheter för 4-6 personer består av två sovrum och ett kombinerat kök/vardagsrum samt egen bastu.

Tvårumslägenheter för 2-5 personer har ett sovrum och kombinerat kök/vardagsrum. En av dessa har egen bastu. Här finns även en egen ingång vilket passar särskilt bra för dig som vill ta hunden med på semestern.

Pellas Marina som ligger nere vid gästhamnen erbjuder 1 stycken enrumslägenhet för 2 personer samt 1 stycken tvårumslägenhet för upp till 4 personer.Boendet ligger ett stenkast från stranden och har Lappo butiken som granne.

Invid gästhemmet finns ytterligare tre stycken övernattningsstugor för max 4 personer. Dessa är utrustade med minikök, tillgång till wc och dusch finns på området.

 

Kurs och konferens

Arbete i lugn miljö, borta från vardagens övriga måsten.

Tillsammans med Pellas gästhem kan du planera din kurs eller konferens.

Ni bor på Pellas gästhem, koncentrerar er på ert arbete på ungdomslokalen Klockulla 500 m från Pellas, och vi fixar maten.

 

Varmt välkomna!

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer