Location

Puttes Camping

Bo i ett av Nordens historiskt mest intressanta områden!

Vår campingplats ligger mitt bland Bomarsunds fästningar. En gång i tiden (1854) anföll fransk och engelsk militär de ryska trupperna som hade byggt en enorm fästning här. Idag är du välkommen till vår campinganläggning på fredens öar.

Till oss kan du ta dig med bil, buss, cykel eller båt. Med bil tar det ungefär en halvtimme från Mariehamn. Havet har du alldeles intill dig och Besökshamnen i Notviken har 30 båtplatser.

 

Camping och stugor

Campingplatsen breder ut sig över ett 5 hektar stort område, vilket gör att den lämpar sig bra även för större grupper. Strandbastu och grillplats finns. På området har vi 3 st stugor för 4-6 pers (30 kvm) som är utrustade med dusch och kök. Du kan även välja någon av våra 13 st övernattningsstugor för 2-5 pers från 29,-/dygn, sänglinne 6,-.

 

Restaurang och Café

Café Furulundsgården är vår restaurang med fullständiga A-rättigheter. Nybyggt men i gammal stil med en stor uteservering. Vi har plats för 100 personer. När du tar en fika i vårt Café bör ni pröva vår specialitet – Ålandspannkaka! Till restaurangen tar vi gärna emot förhandsbokningar.

 

puttes_camping

 

Aktiviteter

Simma och koppla av vid badstranden som ligger inom 100 meter eller ströva omkring bland ruinerna och upplev svunna tider. Vi hyr ut cyklar och båtar. Vandringslederna är 5 respektive 1 km. Till Ålands Golfklubb är det bara 10km.

 

Bokning

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Read more

Finnö stugby

Read more

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Read more

Gästhem Neptun

Read more

Hotell Savoy

Read more

Villa Kommodor

Read more

Daniels stugor

Read more

Degerby gästhamn

Read more