Location

Restaurang Nautical

Restaurang Nautical, med en fin utsikt över inloppet i Västerhamn och s/v Pommern, vill ge dig någonting utöver det vanliga.

Maten är rena och raka smaker utan att för den skull bli tråkig – tillredd med kärlek och omtanke, med ett öga framåt och ett öga bakåt i tiden. Råvarorna Nauticals kockar söker skall vara de bästa för årstiden, odlade eller uppfödda med omtanke för både djur och natur, gärna i vårt närområde.

 

nautical-utsikt  nautical-personal  nautical-dukning

 

Uteserveringen NauticALTAN

Sommaren 2012 slog Nautical upp portarna till en mycket efterlängtad uteservering, NauticALTAN. Uteserveringen befinner sig i en magnifik miljö i anslutning till Ålands sjöfartsmuseum, med utsikt över inloppet i Västerhamn och det anrika s/v Pommern och håller öppet under sommarmånaderna så länge vädret tillåter.

Med sol från tidig förmiddag till sen kväll är NauticALTAN en av de soligaste i Mariehamn när vädergudarna vill väl. Här kan du i en exklusiv miljö avnjuta vällagad grillmat, sallader samt ett urval av åländska läckerheter på både i mat och i dryckes väg. Baren är fylld av allt som behövs för en solig dag så som champagne, vin, öl och somriga drinkar.

 

Nautical med i ”White Guide Nordic”

Restaurang Nautical är med i den nordiska mattoppen. White guide, den svenska motsvarigheten till michellinguiden, listar de bästa restaurangerna i Sverige. Restaurang Nautical är med i den nya nordiska guiden, White Guide Nordic, en omfattande guide till det stora utbudet av restaurangupplevelser i de nordiska länderna.

white-guide-nordic-2015

 

 

 

 

 

 

 

 


Related Services

Restaurang Cikada

Läs mer

Restaurang Seagram

Läs mer

Ulfsby Gård

Läs mer

Havspaviljongen

Läs mer

Käringsund Resort & Conference

Käringsund ligger på västra sidan av Ålands mesta semesterkommun Eckerö. Här finns allt Ni behöver för en härlig semester med familjen, en träff med Era vänner, en inspirerande konferens eller en skolresa med klasskompisarna.

Läs mer

Glada Laxen

Läs mer

Eckerö Hotell & Restaurang

På Eckerö hotell bor du bekvämt och äter gott i vår restaurang. Från vårt hotell har du möjlighet att snabbt och enkelt ta dig runt till alla sevärdheter och evenmang i Eckerö.

Läs mer

Bastö Hotell & Stugby

Läs mer