Location

Runneröds Stugor & semesterlägenheter

Bekvämt boende och god service!

Runneröds semesterlägenheter och småstugor erbjuder dig ett bekvämt boende året runt. Du kan alltid vända dig till värdarna eftersom vi bor på området. Det unika med Runneröd är att det är nära både till en vacker och ren insjö (100 meter) samt en havsvik (2 km).

 

Semesterlägenheterna

Två lägenheter rymmer 2-3 personer och de övriga tre lägenheterna rymmer 4-6 personer. Alla är byggda för året runt boende och har kök, köksutrustning, microugn TV, WC och dusch, samt en stor altan med egna utemöbler och grillar.

 

Småstugorna

Vi har fem trevliga övernattningsstugor som har 4 bäddar och minikök, köksutrustning, microugn och elvärme. Egen altan med utemöbler och grillplats. Nära stugorna finns wc, dusch, bastu och vattenpost. Stugorna är öppna från den 1 maj till mot slutet av september.

 

Service

Du kan förhandsbeställa lakan, handdukar, slutstädning och frukost färdigt i kylen när du kommer. I Kvarnbo som ligger 1,5 km från området finns bageri & sommarcafé Johannas hembakta, bensin och kiosk.

 

Aktiviteter

En tur med roddbåten eller med en kanot är avkopplande. Till kvällen är både bastubad med ”dopp” i sjön och en stund vid grillplatsen en höjdpunkt. Utrustning för pilkastning och badminton finns.Vill du spela golf är det bara cirka 6 km till Ålands Golfklubb i Kastelholm.

I Saltvik finns Ålands högsta berg och intressanta fornlämningar, klicka på Saltviks Kommun nedan så får du veta mer…

 

Välkommen att boka online via Eckerö Linjen, www.eckerolinjen.se eller direkt med oss per telefon.

 


Saltviks kommunÅlands Golfklubb

 

 

Runneröd   Runneröd

Runneröd   Runneröd

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer