Location

Sandösunds Resort & Camping

Sandösund blev våren-sommaren 2012 den kompletta semesterbyn och därför har vi lagt till Resort i vårt namn. Nyhet från 2012 är 2 stycken handikappanpassade radhus med totalt 8 dubbelrum som byggdes under vintern 2012.

Man kan nu välja att bo enkelt i ett tält alldeles intill havet, alternativt bo i övernattningsstuga med eller utan pentry, eller riktigt bekvämt i vår storstuga med alla bekvämligheter som bastu och internet uppkoppling. Och slutligen våra 8 dubbelrum med inkluderad frukostpension som standard.

Sandösund med sin långgrunda sandstrand tillhör en av Ålands mest barnvänliga.

 

Aktiviteter som vi på Sandösund kan erbjuda våra gäster är först och främst kajakpaddling, där vi till dig som gäst kan erbjuda bland det bästa som finns på marknaden, kajaker från VKV. Vi arrangerar för rörelsehindrade olika aktiviteter som t. ex. med hjälp av lyft från rullstol till kajak eller fiskebåt.

 

Stuga 2 exteriör   Utsida-07

Älgen 1   DSC_0033

 

 

En annan naturlig aktivitet är cykling, med egen cykel eller hyrd av oss. Vi hjälper dig med att göra ett attraktivt cykelpaket där du kan övernatta på Brändö och Kumlinge. Vill ni bara hastigt hitta på något kort tidsfördriv så finns den nybyggda minigolfbanan.

 

Givetvis skall den kompletta semesterby även ha något att erbjuda i matväg: Sandösunds Taverna öppnar på morgonen kl 8.30 med frukostbuffé som skall vara förbeställd. Olika rätter på menyn där vi alltid har en fiskrätt och om möjligt lokalt fångad. Till maten ett gott vin eller öl från det lokala bryggeriet Stallhagen.

Lenas Ålands-pannkaka med sviskonkräm och grädde måste man smaka åtminstone en gång under vistelsen på Sandösund.

 

Öppet:

Grupper tas emot från 15 april till 30 oktober (undantaget 20.6-15.8)

Privatpersoner kan boka sin vistelse året runt.

Ring oss på +358 18 47750 för mer information!

Välkomna!

 

IMG_115 DSC_0046

IMG_Jerker med söner  Gädda 12kg+

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Maxinge Center

Läs mer

Käringsunds campings pub & café

Läs mer