Location

Sands Stugby

Barnvänligt med en härlig utsikt över havet

 

Välkommen till Sands stugby

…som ligger vackert beläget vid stranden i Marsundet i Hammarland. Området är barnvänligt med stora gräsmattor, rika fiskevatten och en underbar havsutsikt. Sands Stugby har fått Eckerö Linjens kvalitetsstämpel ”Solskensboende 2011”.

 

Stugorna

Vi har 8 stugor av varierande storlek som ligger nere vid stranden. Alla våra stugor är utrustade med bland annat wc, dusch, tv, radio, spis med ugn, kyl/frys, mikro, kaffebryggare, brödrost och dammsugare.

Till stugorna hör också utemöbler, utegrill och roddbåt. Några av våra stugor är vinterbonade.

 

Service & trivsel

Stugvärden bor på området och hos honom finns tillgång till tvättmaskin och telefon.

På vårt område finns också tillgång till taxi.

Härliga bad kan vi erbjuda i vår vedeldade strandbastu och vildmarkspool som ligger nere vid stranden. Bastu och vildmarkspoolen är avgiftsbelagd och bokas hos stugvärden.

Efter en härlig dag nere vid stranden kan det vara skönt med lite annan aktivitet. Vi har fotbollsplan och tennisbana samt vollybollnät.

För barnen finns lekplats med sandlåda, gungor och rutchkana.

 

IMG_6313 sands 529

 

Fiske

Vi säljer fiskekort till våra fiskrika vatten . Efter ett lyckat fiske kan Du röka Din egen fisk i vår fiskrök nere vid stranden. Båtar och motorer för utflykter och fiske finns att tillgå.

 

Fiskepaket

Boka vårt populära fiskepaket. I paketet ingår övernattning, sänglinne, handdukar och slutstädning. Båt och motor med 10 liter bensin, fiskekort och flytvästar ingår också i fiskepaketet.

Du kan boka genom att ta kontakt direkt med oss eller via våra återförsäljare nedan:

I Sverige Eckerö Linjen tel 0175 158 00 eller i Finland Ålandsresor tel +358 18 28040

Från Sverige Viking Line tel 08 452 4272 eller från Finland Viking Line tel +358 18 26198

Tänk på att boka i god tid.

 

Sands stugby Sands stugby

 

Välkommen och trivs med oss i Sands Stugby!

Pia & Kenneth.

 

Vägbeskrivning

Så här hittar du till Sands Stugby:

 

Från Eckerö: kör mot Mariehamn, sväng höger i Kattby mot Hellesby, sväng höger efter cirka 2 km vid skylten Hellesbysand/Sands stugby, sedan är det bara att köra cirka 4 km så är ni framme.

Från Mariehamn: kör mot Eckerö på riksväg 1, i Kattby sväng vänster mot Hellesby. Efter ca 2 km sväng höger vid skylten Hellesbysand/Sands stugby, sedan är det bara att köra cirka 4 km så är ni framme.

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer