Location

Skarpnåtö Turistanläggning

Många minnesvärda upplevelser i naturskön omgivning

Vår anläggning ligger på en halvö i den idylliska byn Skarpnåtö, där avståndet är 500 meter från strand till strand. Oss ska du besöka om du söker lugn och ro i en naturskön omgivning. Här finns en rik flora, fina badmöjligheter och fiskrika vatten.

Vår markerade vandringsled leder dig ut till våra fina klippor. De är perfekta för picknicker, badutflykter och upplevelser av solnedgången.

Du kan också ta båten och utforska närbelägna öar, fiska eller besöka djuren på gården.

Cykelfärjan M/S Silvana

Cykelfärjan M/S Silvana trafikerar mellan Skarpnåtö och Hällö i Geta enligt turlista. Färjan rymmer ca 50 passagerare med eller utan cyklar. Restid 25 minuter. Grupp/familjerabatt.

Turlista 2017:
19.6 – 19.8: Från Skarpnåtö kl. 11.00 och från Hällö kl. 11.30

OBS! Ej söndagar

Pris:
12 euro/person/cykel
6 euro för barn under 12 år
6 euro/cykelkärra

Extra turer enligt överenskommelse, per tel. +358 400 229 14 / Jan-Anders Häger

Havstur till Sälskärs fyr  2017

Oförglömliga utflykter till Sälskärs fyr onsdagarna den 28 juni, 5 juli, 12 juli, 19 juli, 26 juli, 2 augusti, 9 augusti samt 16 augusti. Ta med egen kaffekorg!

  • Pris: 45 euro för vuxna, 25 euro för barn under 12 år

Features


Related Services

Lägerelden

Läs mer

JaRo Guiding

JaRo Guiding erbjuder ett brett urval av olika fiskeaktiviteter runt Eckerö. Det finns turer som passar för de som aldrig fiskat förut till proffs, och om ingen av standardturerna passar så ordnar jag specialarrangemang efter förfrågan.

Läs mer

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer