Skördefestens vänner

Skördefesten på ÅlandIMG_8824s

I år ordnas Skördefesten på Åland för sjuttonde året i rad. Antalet besökare ökar för varje år. Ålänningarna går man ur huset, men Skördefesten lockar även besökare från både fastlandet och Sverige. Hemligheten bakom succén är miljöerna, människorna och maten.

Skördefesten har Öppna Gårdar, Restauranger och Plåpp Åpp-aktiviteter, vilka erbjuder en fantastisk möjlighet att åka runt på den åländska landsbygden, besöka olika gårdar, lära om livet på landet, handla lokalt och smaka på fantastiskt god mat baserad på lokala och säsongsbaserade råvaror.

Skördefesten på Åland ordnas alltid den tredje helgen i september, då när den åländska landsbygden bjuder in till sina mest färgsprakande höstdagar och mysiga mörka kvällar.

Skördefestens Vänner r.f.

Skördefesten på Åland ordnas för första gången i år av den nybildade föreningen Skördefestens Vänner r.f. Genom att bli medlem i föreningen kan du förlänga den härliga känslan av Skördefest och få möjlighet att vara med på spännande aktiviteter året runt. Vi lottar nämligen regelbundet ut bondeupplevelser bland våra medlemmar. Det innebär att du t.ex. kan vinna en vandring i ett hav av äppelblom en vacker vårkväll eller en dag i den friska höstluften, där du kan förundras över potatisupptagarens funktioner – Välkommen att bli medlem!

 

Besök vår hemsida www.skordefest.ax för att läsa mer!

IMG_8450s IMG_9777

 


Related Services

Mariehamns stadsbibliotek

Läs mer

Kulturföreningen Katrina

Läs mer

Lemlands kommun

Centralt belägen nära Mariehamn och mitt emellan Ålands två största hamnar så är Lemland ett populärt ställe att både bo och semestra i. Lemland har för närvarande drygt 1800 invånare och har en stadig ökning vilket gör Lemland till en av Ålands populäraste inflyttarkommuner.

Läs mer

Föglö kommun

Läs mer

Föreningen Ålands orgelfestival r.f.

Läs mer

Vikingabyn

Läs mer

Ålandstravet

Ålands hästsportcentrum med Ålandstravet, en fullt utbyggd travbana av internationell standard, en hoppbana av gräs och grus, dressyrbanor, framridningsbanor samt en oval för islandshästar.

Läs mer

Teaterföreningen i Mariehamn r.f.

Läs mer