Location

Söderö Stugby

Alla stugor har västerläge och sjöutsikt från altanen!

Söderö stugby består av 15 självhushålls stugor och ligger i Finström,cirka 25 km från Mariehamn. Vi erbjuder dig en boendemiljö som ger dig natur-upplevelser utöver det vanliga. Området, som tidigare var kunglig jaktmark, har ett rikt växt- och djurliv. Stugbyn lämpar sig även för större sällskap och lägerskolor.

 

Välutrustade stugor

Stugorna är för 4-5 personer, men innehåller också en barnsäng. Extra bädd kan erhållas. Interiören: kök/vardagsrum, toalett med dusch och varmt & kallt vatten, 2 sovrum. Här finns också öppen spis, elvärme, kyl och frys, ugn, mikro, dammsugare, kaffebryggare, radio, TV, utegrill, och utemöbler.

 

Aktivitetsrikt och välplanerat

För dig som vill uppleva ett äkta åländskt bastubad finns både vedeldad och eluppvärmd bastu som kan användas enligt färdigt schema. Självklart kan ni hoppa direkt i vattnet efteråt. Det finns två sandstränder som även lämpar sig perfekt för bad och strandliv. Är ni sugna på lite party efteråt står vårt grillhus till förfogande med både kok- och grillmöjligheter. Även fiskrök finns att tillgå. För alla barn – unga som gamla – finns boulebanan, lekstugan, karusellen, badminton, volleyboll, pingis, fotbollsplan, pilkastning. Eller kanske en tur på vår natursköna promenadstig (1 km).

 

Fiske

Ivarsskärsfjärden är mycket fiskrik och varje stuga har tillgång till roddbåt. Fiskekort kan köpas i informationen och när du fångat gammelgäddan så står vårt fiskrenshus redo med rinnande vatten och rensbänk.

 

Bokning:

Kontakta våra återförsäljare:

Viking Line: +358 18 26011  www.vikingline.fi www.vikingline.se

Ålandsresor: +358 18 28040 www.alandsresor.fi

Eckerölinjen: + 358 18 28300 www.eckerolinjen.se

 

Vid bokning kan du även förbeställa sänglinne, handdukar och slutstädning.

 

Välkommen!

sodero_stugby_start

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer

Nordbergs stugor

Läs mer