Location

Strandbergs Stugor & Gästhem

Bo hemtrevligt i gammal trädgårdsmiljö i sjöfartsstaden Mariehamn.

Vi erbjuder dig trivsamt boende ca 2 km från stadens centrum. När du väljer något av våra boendealternativ bor du avskilt naturskönt och strandnära på promenadavstånd till stadens affärscentrum och restauranger. Den soluppvärmda utomhuspoolen är barnfamiljernas favorit. Det är också uppskattat att få fiska med spinnspö eller metspö från vår strand och bryggor, utan extra kostnad.

Boendeformer

12 stugor, 4 övernattningsstugor och 3 lägenheter (2-10 pers) alla bekvämt i marknivå och utrustade med köksdel, köksutrustning, kyl/frys, kaffebryggare och mikro samt TV. Intill beläget WC och dusch.

Grupper

Grupper tas emot från maj till och med augusti (undantaget 1/7 – 31/7). Vi har ca 70 bäddar i stugor och lägenheter. För grupper finns gemensam frukostvåning för ca 35 pers.

Varm pool och övriga aktiviteter

Vår soluppvärmda pool 10 x 5 m ligger alldeles intill stranden. Bastu bokas hos värden. På området finns 2 lusthus och utegrillar. Roddbåtar, kajaker och cyklar uthyres. Utrustning för pilkastning, badminton och boule finns.
Boka direkt till oss eller till våra samarbetspartners Eckerö Linjen 0175-25800 (från Sverige) eller Ålandsresor 018 28040 (inom Finland).

 

Strandbergs Stugor

 

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen!

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Brobacka gästhem

Brobacka gästhem ligger vackert beläget i Björsby, Jomala. Vi har fyra stycken uthyrningsrum med naturskön utsikt. Vi har även ett café och en butik där vi säljer vårt eget hantverk och presentartiklar.

Läs mer

Hasslebo Gästhem

Hasslebo Gästhem, ett ekologiskt gästhem på Kumlinge, har tre nyrenoverade dubbelrum och ett fyrabäddsrum, tält- och husbilsplatser, självförsörjningskök, uppehållsrum, husbibliotek, stereoställ och vedeldad bastu.

Läs mer

Finnö stugby

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Villa Kommodor

Läs mer