Location

Villa Kommodor

Övernattningsutrymme på skärgårdsfastigheten Villa Kommodor finns för 10 personer, så ni kan utmärkt fira semestern t.ex. tillsammans med någon annan bekant familj. Till ert förfogande är hela fastigheten, till vilken hör huvudhuset på cirka 120 m2, två gäststugor, båtskjul med båt och cirka en hektar stort gårdsområde med egen strand. Här hålls gruppen samlad.  Bastu, grill, öppen spis och brännved finns. Liten motor till roddbåten kan hyras. Linne och slutstädning tillgängliga.

Vill ni kanske fiska, åka båt, spela bollspel, orientera, konditionera, jaga? Allting är möjligt. Berätta om era önskemål.  Här är också bra att hålla möten, kundträffar, skolningstillställningar, representation, ”brain storming” träffar, ledningsgrupp- och styrelsemöten. Här uppstår resultat. Vi hjälper gärna till med arrangemangen enligt era önskemål.

Lumparland kommun har cirka 400 invånare och hör till en av landets minsta kommuner. I kommunen finns sevärdheter och en vacker fridfull skärgårdsnatur. I kommunen finns en lanthandel samt i dess samband finns ett café (Cafét öppet sommartid). Nära Villan finns Ålands äldsta träkyrka bredvid vilken ligger en sandstrand med picknikbord, bollspelsplan, sanitetsutrymmen osv.

På cirka 10 minuters avstånd från Villan finns Svinö hamn varifrån det är mång dagliga färjförbindelser till Degerby på Föglö, vart båtresen tar cirka en halv timme. Också från Långnäs hamn finns många dagliga förbindelser till hela den vackra östra skärgården. Med olika färjförbindelser kommer man också till Korpo och Gustavs i fasta Finland.

villakommodor_7281    villakommodor14

SONY DSC    SONY DSC

Villa-Kommodor-banner    Villa-Kommodor-banner

 

Features


Related Services

AB Långören

Vi erbjuder ett komfortabelt boende året runt i gammaldags miljö. Stugan är ny, byggd enligt modell av äldre skärgårdstorp. Den är välutrustad och inredd med omtanke om detaljer. I inredningen har vi använt lokalt hantverk med inspiration av bygdens historia.

Läs mer

Lökskär

Nu har du möjlighet att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser.

Läs mer

Gästhem Neptun

Läs mer

Daniels stugor

Läs mer

Degerby gästhamn

Läs mer

Harnäs stugor

Läs mer

Kumlinge stugor

Kumlinge Stugor ligger vackert belägna vid havet. Alla 12 övernattningsstugor har sjöutsikt.

Läs mer

Antons Gästhem

Läs mer