Träffa representanter från Visit Åland och åländska turistföretagare på mässorna 2017 – välkommen till Ålandsmontern för att få material, input och inspiration inför din Ålandsvistelse.

 

Visit Åland i samarbete med branschen:

 • Matka, Helsingfors 20-22 januari (den 19 januari endast för branschen)
  www.matkamessut.fi
  Monter: 6n2 (Åland 6n2-8)

Välkommen till Ålandsmontern 6n2-8, en del av montern för Finlands Skärgård där du hittar Åland tillsammans med Åbo, Kimitoön, Nådendal, Pargas, Salo, Hangö, Björneborg, Raseborg, Raumo och S:t Karins samt regionernas underutställare. Kom och bekanta dig med äkta skärgårdsupplevelser och smaker som Åland och övriga destinationer i Finlands Skärgård har att erbjuda!

Handla lokala produkter i gårdsbutiken, bekanta dig med nya broschyrer, träffa åländska turistinformatörer, turistföretagare och reseförsäljare och få hjälp av att planera din resa, träffa maskoten Peppi Pirat som delar ut nya skattkartor, och delta i utlottning av olika resepaket och upplevelser i Finlands Skärgård.

Bekanta dig med fina resepaket och mässerbjudanden som Viking Line, Ålandsresor, Ålandhotels, Park Alandia, HavsVidden, Käringsund Resort & Conference har att erbjuda. I gårdsbutiken finns också många åländska produkter, bl. a. från ÅCA, Amalias Limonad, Skärgårdsbröd, Mattas Gårdsmejeri och Backmans Smakverk samt Guldviva. 

 

 • Vene 17 Båt, Helsingfors 10-19 februari
  www.messukeskus.com
  Norra Europas största evenemang inom båtbranschen
  Monter: 4f38

 

 • Allt för Sjön, Stockholm 4-12 mars
  www.alltforsjon.se
  Viltmarksmässan pågår under samma tak andra helgen 10-12 mars
  Monter: AG:07

 

 • ITB, Berlin 8-12 mars
  www.itb-berlin.de
  Monter: 128 B i hall 18 vid norra ingängen

Välkommen till världens största resemässa i Berlin. Kom och träffa Åland och övriga finländska destinationer i Visit Finlands monter 128 B i hall 18 vid norra ingången på allmänna dagar lör–sön den 11–12.3 kl. 10–18!

 

 • Kotimaan matkailumessut, Tammerfors 21-23 april
  www.supermessut.fi  
  Monter: E 802  

Åland är en del av montern för Finlands Skärgård där du hittar Åland tillsammans med Åbo, Nådendal och Pargas. Bekanta dig bland annat med Ålandsresors resepaket och erbjudanden.

 

Piratklubbens maskot Peppi Pirat hälsar dig välkommen på montern tillsammans med representater från Viking Line, Ålandsresor och Park Alandia Hotell.

 

Åland Convention Bureau:


Related articles

Möt påsken och våren på Åland

Ta en paus från vardagen och kom i påsk- och vårstämning på Åland. Ladda med ny energi – strosa i vårsolen, njut av skärgårdsnaturen med olika vårtecken samt ät och sov gott.

Read more

Njut av stugliv tillsammans eller avskilt

Runt åtta till nio av tio åländska stugor ligger vid vatten och har tillgång till egen båt och bastu. Det betyder bad, båtturer och sol över horisonten. Bara att öppna dörren och stiga ut i en skog, på en äng eller en granitröd klippa.

Read more

Tålamodet är en fiskares bästa vän

Men varför fiska upp en enkel gädda när man kan ge sig på utmaningen att fånga en öring?

Read more

Ålands sjödagar − maritim folkfest

Ålands sjödagar i Sjökvarteret i Mariehamn erbjuder program från morgon till midnatt i en knapp vecka och varje dag präglas program och deltagare av dagens tema.

Read more

Arrangörer som tillåter gratis följeslagare

Read more

Skördefesten på Åland – mysig folkfest

Under Skördefesten bjuder Åland in till färgsprakande höstdagar och mysigt mörka kvällar med Öppna Gårdar, tidsbundna Plåpp Åpp-aktiviteter och Skördefestrestauranger i en härlig mix av lantbruk, matproducenter och lokala hantverkare.

Read more

Sommarkonserter på Kobba Klintar

Sommarkonserter i fyrbåken på Kobba klintar – en enastående konstupplevelse med den totala naturupplevelsen oerhört nära.

Read more

På skattjakt i Mariehamn

Mariehamn är en stad fylld av hemligheter. Det finns ett stort antal caches att hitta.

Read more