Jos haluat tilata uutiskirjeemme, täytä e-postiosoitteesi alla olevaan kenttään. Kentän alapuolella voit tutustua elokuussa lähetettyyn uutiskirjeeseemme.

 

ÅCB:n elokuun uutiskirje, ole hyvä:

Ahvenanmaa on tehty ihanista kokouselämyksistä

 

Uutiskirje – Elokuu 2017

Ahvenanmaalla on helppo tavata!

Åland Convention Bureau, ÅCB, räätälöi yksilöllisiä ratkaisuja onnistuneiden kokousten ja konferenssien järjestämiseen. Meiltä saat apua niin ohjelma- kuin tarjousehdotuksiinkin. Lisäksi teemme etukäteisvarauksia, annamme ehdotuksia vapaa-ajan ohjelmaan, erilaisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin liittyen sekä avustamme kuva- ja markkinointimateriaalin kanssa. Palvelumme on maksutonta ja meillä on laaja yhteistyökumppanien verkosto.

 

Maarianhamina – pieni, suuri kaupunki keskellä Pohjolaa!
Tiesitkö että Ahvenanmaalle saapuu yli 25 alusta vuorokaudessa! Useimmat niistä tulevat ”pääkaupunkiimme” Maarianhaminaan. Ahvenanmaalle on helppo matkustaa niin laivalla kuin lentäenkin. Kokouksen tai konferenssin voi aloittaa matkan aikana, ja täten aikaa jää muille aktiviteeteille ja yhdessäololle saarella. Kaikki on lähellä!

 

Maarianhaminasta löytyy runsaasti hotelleja, kokoustiloja, ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, kulttuurielämää, aktiviteettejä ja viihdettä. Kaikki meren äärellä ja vihreyden keskellä.

 

Ruoka on tärkeä osa kokouselämystä!
ÅCB antaa parhaat vinkit paikoista, joissa Ahvenanmaa maistuu erityisen hyvältä. Nauti kokkien luovuudesta ja paikallisista raaka-aineista valmistetusta ruoasta.

 

Mikset siis maustaisi kokoustasi ruoka- ja muilla elämyksillä? Kokeile vaikkapa Smakbyn ruoanlaittokurssia, jota pitää tähtikokki Michael Björklund, Vuoden kokki Suomessa 1997 ja Ruotsissa 2000. Tai, miltä kuulostaisi Kokkien taistelu, leikkimielinen kilpailu?
Jos haluat enemmän jännitystä ja vauhtia elämääsi, osallistu Pafin kasinokouluun Hotelli Arkipelagissa tai Åland Eventin pulssia kohottaviin aktiviteetteihin.

 

 

Heräsikö kiinnostus?

Åland Convention Bureau järjestää opinto- ja tutustumismatkoja kokousten järjestäjille. Opinto- ja tutustumismatkoilla kerromme erilaisista kokousmahdollisuuksista sekä Maarianhaminassa että maaseudulla, vierailemme useissa yöpymis- ja kokouskohteissa ja tapaamme paikallisia kokouskohteiden edustajia.

Henkilökohtainen palvelu ja neuvonta suunnittelusta toteutukseen!

Sanna Könönen-Wahlstedt
[email protected]
+358 457 345 1810
www.visitaland.com/acb
www.facebook.com/alandconventionbureau

Ota yhteyttä!

 

PS. Lokakuussa Åland Curling ja Vianor Curlingcenter järjestävät Ahvenanmaalla Paf Masters Women´s Curling Tour 2017 Lisätietoa: www.curling.ax ja www.curling.ax/paf-masters

© *|LIST:COMPANY|* +358-18-24000, [email protected]

Hantera dina kontoinställningar eller avprenumerera från vårt nyhetsbrev.