Fyll i din e-post adress i fältet nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Nedan kan du bekanta dig med ÅCB:s augustiutskick.

 

 

ÅCB:s nyhetsbrev från augusti, var så god:

Härliga mötesupplevelser i sikte

 

Nyhetsbrev – Augusti 2017

Det är lätt att
mötas på Åland!

Åland Convention Bureau, ÅCB, skräddarsyr personliga lösningar för framgångsrika möten och konferenser. Du får hjälp med program- och offertunderlag, förhandsbokningar, förslag på sociala program, upplevelser och aktiviteter, bilder och marknadsföringsmaterial, nätverk och kontakter till olika aktörer. Allt kostnadsfritt!

 

Mariehamn, den lilla storstaden mitt i Norden!
Visste du att det görs över 25 fartygsanlöp i dygnet till Åland? De flesta till vår ”huvudstad” Mariehamn. Åland är lätt att nås med flera dagliga båt- och flygturer. Mötet eller konferensen kan med fördel påbörjas under resan och därmed får du mer tid för andra aktiviteter och viktig samvaro på Åland. Allt ligger nära på Åland!

 

I Mariehamn finns ett gediget utbud av hotell, möteslokaler, restauranger, shopping, kultur, nöjen och aktiviteter! Vid havet och i grönskande omgivningar.

 

Maten är en oerhört viktig del av mötesupplevelsen. ÅCB kan även tipsa dig om ställen där Åland smakar extra gott!
På Åland kan du avnjuta måltider som baserar på närproducerade råvaror och innovativ kokkonst.

 

Så varför inte krydda din konferens med mat- och andra upplevelser! Testa gärna en matlagningskurs i Smakbyn. Kursledare är vår egen stjärnkock Michael Björklund, Årets kock i Finland 1997 samt i Sverige 2000. Eller ställ upp med Kockarnas kamp, en lekfull tävling med kockarnas vardagsjobb som huvudingrediens. Önskar du mer spänning och fart i livet går du en casinoskolaHotell Arkipelag eller deltar i pulshöjande aktiviteter med Åland Event.

 

Nyfiken?

Åland Convention Bureau arrangerar studiebesök och visningsresor för mötesplanerare: Vi berättar om mötesförutsättningarna i Mariehamn och på landsbygden, visar ett flertal möteslokaler och boendealternativ och träffar andra intressanta aktörer. Personligt bemötande och rådgivning från planering till förverkligandet!

Ta kontakt!

 

PS. Åland Curling och Vianor Curlingcenter i Eckerö kommer i oktober att stå värd för Paf Masters Women´s Curling Tour 2017. Läs mer på www.curling.ax.

© *|LIST:COMPANY|* +358-18-24000, [email protected]

Hantera dina kontoinställningar eller avprenumerera från vårt nyhetsbrev.